about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شرکت ترانزیت ارتباطات بین‌الملل یک فرصت قانونی است که برنامه ششم توسعه اقتصادی ،اجتماعی جمهوری اسلامی در اختیار شرکت ارتباطات زیرساخت گذاشته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛  حمید فتاحی؛ عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با اعلام این مطلب افزود: هم‌اکنون اساسنامه شرکت ترانزیت ارتباطات بین‌الملل در هیئت مدیره و شورای معاونین وزارتخانه در حال تدوین و تطبیق با قوانین مربوطه است.
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت ادامه داد: تشکیل این شرکت یک فرصت چشمگیر برای استفاده از موقعیت ژئوپولیتیک ایران به عنوان نقطه اتصال شرق آسیا و اروپا محسوب می‌شود.
وی افزود: دست و پا گیر بودن قوانین دولتی عملا چابکی و به روز بودن را از شرکت‌های دولتی برای حضور در بازارهای بین‌المللی سلب می‌کند و آنها را از استفاده از فرصت‌ها ژئوپولیتیکی در منطقه محروم می‌کند و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز به واسطه این ممنوعیت‌ها نتوانست به عنوان یک شرکت چابک در حوزه‌های زیرساختی و حاکمیتی وارد شود و از مزایای قانونی و جغرافیایی کشورمان استفاده کند.
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت در ادامه گفت: شرکت ترانزیت ارتباطات بین‌الملل از یک سو از طریق ارتباط با حاکمیت و از سوی دیگر به عنوان یک بنگاه خصوصی می‌تواند امکان حضور بین‌المللی داشته باشد، تا علاوه بر اشتغال‌زایی، درآمدزایی و هم‌‌افزایی در کشور، فرصت‌های جدیدی در حوزه ترانزیت ارتباطات در منطقه و بین‌الملل برای کشورمان فراهم کند.

تازه ترین ها

مذاکرات آمریکا با چین در مورد تیک‌تاک

ترامپ اعلام کرد که آمریکا این هفته مذاکرات با چین در مورد قرارداد تیک‌تاک را آغاز خواهد کرد.

ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.