about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

شرکت اسرائیلی کیو سایبر قراردادی 1.2 میلیون دلاری با شرکت راهبردی مرکوری امضا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کیو (Q)، شرکت اسرائیلی فناوری‌های سایبری قراردادی 1.2 میلیون دلاری برای ارتباطات بحران، دسترسی رسانه‌ها و روابط دولت در رابطه با دادخواست فدرال در كالیفرنیا مبنی بر استفاده از فناوری این شرکت با هدف جاسوسی صدها کاربر واتس‌آپ با مرکوری (Mercury Public Affairs)، یک شرکت راهبردی امضا کرد.

براساس دادخواست مطرح شده از سوی فیس‌بوک و واتس‌آپ، شرکت کیو سایبر و گروه اسرائیلی «NSO» متهم به استفاده از سرورهای واتس‌آپ واقع در ایالات متحده و جاهای دیگر با هدف ارسال بدافزار به حدود 1400 تلفن همراه و دستگاه شده‌اند.

این دادخواست اواخر ماه اکتبر سال گذشته در دادگاه فدرال ایالات متحده در منطقه شمالی کالیفرنیا با اتهام طراحی بدافزار برای آلوده کردن دستگاه‌های هدف و جاسوسی کاربران خاص واتس‌آپ مطرح شده است.

کیو سایبر و گروه NSO هر 2 این اتهام را تکذیب کرده‌اند.

نیکول فلوترون (Nicole Flotteron)، مدیرعاکل مرکوری و ایان مک‌کالب (Ian McCaleb)، عضو فاکس نیوز و سی‌ان‌ان و سخنگوی ارشد بخش جنایی وزارت دادگستری ایالات متحده قرارداد یک‌ساله شرکت کیو سایبر را بررسی کردند.

کارشناسان معتقدند که گروه NSO همچنین با کمپین عربستان سعودی برای قتل جمال خاشقجی، عضو سابق واشنگتن پست ارتباط داشته است.

 

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/04/11 - 18:27- آفریقا

تقویت امنیت سایبری در آفریقا با مشارکت کسپرسکی

شرکت‌های آکسیز و کسپرسکی برای تقویت امنیت سایبری در قاره آفریقا با یکدیگر مشارکت کردند.

نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.

دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.