about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

که ادوارد اسنودن و افشاگری‌هایش بسیار تاثیرگذار بوده و تکذیب دولت آمریکا در مورد عدم جاسوسی از داده‌های شخصی کاربران این شرکت‌ها چندان جدی گرفته نشده است.

موسسه خبری سایبربان: تحلیل‌گران معتقدند شرکت هایی مانند گوگل، یاهو، مایکروسافت و ... که هر روز از دستاوردهای جدید خود برای افزایش امنیت سرویس‌هایشان خبر می‌دهند نشان خواهند داد که ادوارد اسنودن و افشاگری‌هایش بسیار تاثیرگذار بوده و تکذیب دولت آمریکا در مورد عدم جاسوسی از داده‌های شخصی کاربران این شرکت‌ها چندان جدی گرفته نشده است.

در این میان تلاش‌های مایکروسافت، گوگل و یاهو برای ارتقای امنیت خدمات خود بیشتر از دیگر شرکت‌های فناوری اطلاعات است، زیرا آنها شهرت و اعتبار خود را در معرض خطر می‌بینند. این شرکت‌ها تلاش دارند با ارتقای امنیت خدمات خود به هر نحو ممکن مانع از نقض حریم شخصی کاربران خود شوند و دسترسی جاسوسان کاخ سفید به داده‌های شهروندان را دشوارتر کنند. هر چند در مورد صداقت این شرکت‌ها نیز تردیدهایی وجود دارد.

البته باید توجه داشت که این شرکت‌ها در صورت دریافت درخواست رسمی دولتی برای افشای اطلاعات کاربران از سوی وزارت دادگستری موظف به همکاری با آن هستند و لذا شهروندان باید انتظار داشته باشند داده‌های شخصی آنها به بهانه‌های مختلف افشا گردد.

علاوه بر این اسنادی که در مورد نفوذ آژانس امنیت ملی آمریکا به کابل‌های فیبر نوری منتقل کننده داده‌های یاهو و گوگل منتشر شده تردیدها در مورد میز ان تاثیرگذاری اقدامات این دو شرکت برای رمزگذاری اطلاعات را افزایش داده است.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.