about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

شروع مهاجرت به IPv6

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: توسعه شبکه باندپهن کشور براساس IP نسخه شش، اجرایی می‌شود.

علی‌اصغر انصاری در مورد گذار از نسخه ۴ آدرس‌های عددی اینترنتی IPv6 به نسخه ۶ گفت: گذار از IPV4  به IPV6 تدریجی خواهد بود و اصراری نیست این مهاجرت سریع انجام شود.

وی با تأکید بر این‌که سرمایه‌گذاری روی IPV6 باید به نحو شایسته‌ای صورت گیرد، ‌ادامه داد: این‌یک گذار تدریجی است و تا چند سال به طول می‌انجامد؛ بنابراین،‌ همچنان از نسخه چهار و تجهیزات آن استفاده می‌کنیم. هرچند از این به بعد توسعه شبکه ارتباطات کشور براساس IPV6 خواهد بود.

انصاری افزود: از ابتدای سال جاری در کشور و با آمادگی شرکت ارتباطات زیرساخت، برای ارائه خطوط فعال IPV6 به اپراتورها، در عمل، مهاجرت به نسخه شش IP شروع‌شده و تعدادی از اپراتورهای ثابت و همراه هم در حال حاضر از این خطوط استفاده می‌کنند و امیدواریم در آینده نزدیک کل اپراتورها آمادگی لازم را جهت انجام این مهاجرت داشته باشند.

معاون مدیریت و توسعه شبکه سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به بخشنامه‌های ابلاغی شورای عالی IT در سال گذشته افزود: براساس این بخشنامه،‌ تمام دستگاه‌ها و شرکت‌های ارتباطی در ورود تجهیزات باید دقت کنند که تجهیزات وارداتی هر دو نسخه IP را پشتیبانی کند. لذا با توجه به نظارت سازمان تنظیم مقررات در این خصوص، تجهیزات ارتباطی که وارد کشور می‌شوند باید مطابق با بخشنامه ابلاغی شورای عالی IT باشند.

وی بابیان اینکه در حال حاضر سازمان فناوری اطلاعات در قالب کارگروه راهبری گذار به IPV6و کمیته اقدام سریع IPV۶ بحث کارشناسی گذار را با حضور کلیه اپراتورها ازجمله زیرساخت دنبال می‌کند و جلسات هماهنگی آن به‌صورت مستمر برگزار می‌شود، گفت: اپراتورها باید تحت نظارت این کمیته راهبری گذار خود را انجام دهند.

وی ادامه داد: البته این موضوع از مدت‌ها قبل شروع‌شده و همبندی و سازوکار گذار به IPV۶ برخی اپراتورها با نظارت این کمیته و سازمان فناوری اطلاعات نهایی شده است. همچنین  درصورتی‌که آمادگی سایر اپراتورها به حداکثر ممکن برسد، اجازه گذار به IPV6 به آن‌ها داده می‌شود.

انصاری، لازمه این مهم را آمادگی داخلی اپراتورها برشمرد و افزود: اپراتورها باید هم ازلحاظ تجهیزات و هم ازلحاظ فنی به‌گونه‌ای اقدام کنند تا بتوانند به لحاظ امنیتی و کیفی امکان ارائه خدمات در شبکه IPV6 را داشته باشند. به‌طوری‌که برنامه توسعه پهن باند کشور به‌عنوان زیرساخت بخش IP شبکه ملی اطلاعات با حضور تمام اپراتورها، رگولاتوری و وزارت ارتباطات، باقابلیت پوشش برنامه ششم توسعه، عملیاتی شود.

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.