about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

اسرائیل تمرین نظامی را با شبیه‌سازی جنگ چندجبهه‌ای آغاز می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ارتش رژیم صهیونیستی رزمایش گسترده‌ای را آغاز کرد تا جنگ در جبهه‌های مختلف نزدیک مرز با لبنان و سوریه را شبیه‌سازی کند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که هدف از این رزمایش سنگین، بهبود توانایی‌های تهاجمی ارتش در تمام سطوح است. این رزمایش همچنین برای اجرای روش‌های جدید میان مقرهای اصلی ارتش مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

به گفته این مقام اسرائیلی، نیروهای وظیفه منظم و ذخیره شرکت کننده در رزمایش 5 روزه، شامل نیروی هوایی، دریایی و زمینی و همچنین اداره اطلاعات، اداره فن‌آوری و لجستیک و اداره دفاع سایبری هستند.

رژیم صهیونیستی اعلام کرد که رزمایش بخشی از برنامه آموزشی پیش‌بینی شده ارتش در سال 2020 است. در بیانیه منتشر شده از سوی ارتش رژیم صهیونیستی آمده است :

«در طول رزمایش، سطح بالایی از هواپیماهای جنگنده ارتش، هلی‌کوپترهای تهاجمی و سایر ترافیک هواپیماها در سراسر کشور قابل لمس خواهد بود؛ همچنین افزایش ترافیک نیروهای امنیتی، وسایل نقلیه و شناورها در سراسر کشور پیش‌بینی می‌شود.»

اسرائیل پس از انجام حملات هوایی متعدد در سوریه، مدعی شد که این حملات برای اهداف ایران و کاروان‌های تسلیحاتی حزب‌الله ترتیب داده شده است.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.