about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

شبکه 5G؛ یکی از گزینه های امنیتی پیش روی ترامپ

دولت آمریکا، با متهم کردن چین به تداوم جاسوسی و نفوذ به شبکه های این کشور، از برنامه های خود جهت افزایش امنیت سایبری این کشور، خبر داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ دولت ترامپ در مقایسه با دولت دموکرات اوباما، مقابل حمایت پکن از کره شمالی و تلاش این کشور برای نفوذ به صنایع زیرساختی آمریکا، مواضع و سیاست های سخت تری اتخاذ کرده است.

از جمله دیگر مصادیق برنامه ایالات متحده برای محدود کردن فعالیت چینی ها در این کشور، می توان به منع شرکت «AT&T»، از عقد قرار داد با شرکت هوآوی در ماه های اخیر و ممانعت از ورود «ZTE» به بازار سامانه های زیرساختی آمریکا در سال 2012 اشاره کرد.

بر اساس اظهارات برخی از اعضای کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان، با وجود همه تدابیر اندیشیده شده، همچنان نگرانی بسیاری در مورد نفوذ و جاسوسی سایبری شرکت های چینی در ایالات متحده وجود دارد.

یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا روز یکشنبه، مورخ 28 ژانویه اعلام کرد تیم امنیت ملی دونالد ترامپ ساخت یک شبکه بی سیم پرسرعت 5 جی را به منظور مقابله با خطر جاسوسی سایبری چین، در دست بررسی دارد.

این مقام مسئول، افزود: 

ما شبکه ای می خواهیم که چینی ها نتوانند شنود کنند. ما باید یک شبکه امن داشته باشیم که به بازیگران بد و دشمنان اجازه نفوذ ندهد.

از سوی دیگر، ها چونیینگ (Hua Chunying)، سخنگوی وزارت امور خارجه روز دوشنبه مورخ 29 ژانویه در پکن، بدون اشاره مستقیم به مسئله امنیتی شبکه های 5 جی، اعلام کرد که دولت چین، همه انواع هک را محکوم می کند. 

ارائه دهندگان شاخص خدمات بی سیم ایالات متحده، تا کنون، میلیار ها دلار سرمایه در حوزه راه اندازی شبکه های 5 جی، سرمایه گذاری کرده اند؛ اما رغبت دولت آمریکا برای نهایی کردن تصمیم گیری جهت راه اندازی این شبکه، همچنان در هاله ای از ابهام است. 
 

تازه ترین ها
ادغام
1404/07/13 - 11:00- هوش مصنوعي

ادغام آتلانتیک کوانتوم با هوش مصنوعی گوگل کوانتوم

آتلانتیک کوانتوم برای پیشبرد سخت‌افزار کوانتومی مقیاس‌پذیر به هوش مصنوعی گوگل کوانتوم می‌پیوندد.

راه‌اندازی
1404/07/13 - 10:19- هوش مصنوعي

راه‌اندازی قدرتمندترین ابررایانه هوش مصنوعی در آمریکا

آزمایشگاه لینکلن قدرتمندترین ابررایانه هوش مصنوعی را در ایالات متحده آمریکا راه‌اندازی کرد.

هشدار
1404/07/13 - 10:15- آمریکا

هشدار مؤسسه ملی استاندارد آمریکا درباره دیپ سیک

محبوبیت فزاینده مدل‌های هوش مصنوعی دیپ سیک ساخت چین، نگرانی‌هایی جدی در میان سیاست‌گذاران آمریکایی ایجاد کرده است.