about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

شبکه ملی اطلاعات یک تکلیف بود

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه شبکه ملی اطلاعات تکلیف بر زمین‌مانده برنامه چهارم توسعه بود، افزود: کسانی که بیشترین حمله را به وزارت ارتباطات داشتند، در زمان مدیریت خود کوچک‌ترین قدمی برای ایجاد این شبکه برنداشتند.

محمود واعظی در مراسم افتتاح فاز نخست شبکه ملی اطلاعات بابیان اینکه شبکه ملی اطلاعات که امروز به بهره‌برداری رسید، تکلیف جدید این وزارتخانه نبوده، اظهار داشت: شبکه ملی اطلاعات تکلیف برنامه چهارم توسعه بود که تاکنون بر زمین‌مانده بوده است.

وزیر ارتباطات افزود: کسانی که در دولت یازدهم بیشترین حمله را درباره ایجاد شبکه ملی اطلاعات به وزارت ارتباطات داشتند، اتفاقاً کسانی بودند که در دولت قبل مدیر بودند و در زمان مدیریت خود کوچک‌ترین قدمی برای ایجاد این شبکه برنداشتند.

وی ادامه داد: اما دولت تدبیر و امید در ابتدای کار، این پروژه را در اولویت خود قرارداد. همچنان که رد آغاز مسئولیت پس از بررسی متوجه شدم که راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات خواسته مقام معظم رهبری است و آن را در دستور کار جدی قراردادم.

واعظی اظهار داشت: در ابتدای ورود به وزارت ارتباطات بررسی کردیم و متوجه شدیم که سرویس اینترنتی که اکنون به مردم ایران ارائه می‌شود، در شأن این ملت نیست و علاوه بر این در مقایسه با دنیا نیز در این زمینه عقب هستیم. همچنین نگاه دولت یازدهم نیز به موضوع ICT کاملاً متفاوت بود و ازاین‌رو تفکر راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات با جدیت در اولویت امور قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته از عمر دولت یازدهم 5 معاونت وزارت ارتباطات درگیر راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات بودند و از اواخر سال گذشته سه اپراتور موبایل، مخابرات، اپراتورهای FCP و تولیدکنندگان محتوا نیز درگیر این پروژه شدند. 

واعظی گفت: همچنان در شرکت ارتباطات زیرساخت، مدیران این شرکت از 623 میلیارد تومان درآمد سالانه صرف‌نظر کرده‌اند تا مردم با اشتیاق از شبکه ملی اطلاعات استفاده کنند. 

واعظی در حاشیه این مراسم در پاسخ به سؤالی درباره نگرانی مشترکان از افشای هویت در شبکه ملی اطلاعات گفت: درگذشته کسانی که با این پروژه مخالف بودند، چنین موضوعاتی را مطرح کرده بودند. 

وی گفت: موضوع حریم خصوصی ارتباطی به شبکه ملی اطلاعات ندارد و هم‌اکنون هویت کاربران اینترنت مشخص است، اما فقط با حکم قضایی، اطلاعات مشترکان ارائه خواهد شد. 

وی تأکید کرد: دولت یازدهم بر صیانت از حریم خصوصی تأکید بسیار دارد. 

وی گفت: علاوه بر این، به کاربران اینترنت اطمینان می‌دهم که حریم خصوصی در سرویس‌های ایرانی بسیار بیشتر از سرویس‌های خارجی است. 

واعظی اضافه کرد: همچنین نگرانی‌هایی که درباره قطع دسترسی به اینترنت با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات مطرح‌شده است، صحت ندارد و همان‌طور که همیشه بارها اعلام کرده‌ایم، شبکه ملی اطلاعات دسترسی به اینترنت را محدود نخواهد کرد. 

وزیر ارتباطات درباره علاقه شرکت‌های خارجی برای حضور در ایران گفت: به‌زودی مرکز تبادل ترافیک چابهار (IXP) افتتاح خواهد شد و علاقه‌مندان به انتقال سرور به ایران می‌توانند یک گام به سمت انتقال محتوا به داخل ایران نزدیک‌تر شوند.

وی ادامه داد: همچنان که درگذشته کسانی که به ایران دعوت می‌شدند به‌سختی قبول می‌کردند اما اکنون رویکرد شرکت‌های بزرگ آی‌تی در برابر ایران تغییر کرده و برای مثال درحالی‌که مدیرعامل شرکت زیرساخت سالی دو بار در همایش‌های خارجی شرکت‌ می‌کرد اکنون همایش ایران کانکت در ایران برگزار می‌شود و خارجی‌ها به ایران می‌آیند. 

واعظی دراین‌باره از پنج برابر شدن ترانزیت دیتا در ایران خبر داد و این رشد را دستاوردی از برجام دانست.

تازه ترین ها
نشت
1404/07/10 - 19:56- جرم سایبری

نشت اطلاعات میلیون‌ها نفر در حمله سایبری به آلیانز و موتیلیتی

دو شرکت بزرگ روز چهارشنبه جزئیات تازه‌ای از حملات سایبری تابستان امسال منتشر کردند که منجر به افشای اطلاعات میلیون‌ها نفر شد.

سرقت
1404/07/10 - 19:50- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۱.۲ میلیون مسافر کانادایی از وست‌جت

شرکت هواپیمایی وست‌جت، دومین ایرلاین بزرگ کانادا، اعلام کرد که در جریان یک حمله سایبری در تابستان امسال، اطلاعات ۱.۲ میلیون نفر به سرقت رفته است.

تسویه
1404/07/10 - 19:44- آمریکا

تسویه ۸۷۵ هزار دلاری جورجیا تک با وزارت دادگستری آمریکا

مؤسسه فناوری جورجیا پذیرفت که برای حل و فصل اتهامات نقض الزامات امنیت سایبری در قراردادهای پژوهشی با وزارت دفاع و نیروی هوایی آمریکا، مبلغ ۸۷۵ هزار دلار به دولت بپردازد.