about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شبکه اجتماعی GETTR، پلتفرم راه اندازی شده توسط مشاور ارشد دولت ترامپ، در نخستین روز فعالیت رسمی خود هک شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یک وبسایت شبکه اجتماعی جدید روز یکشنبه توسط جیسون میلر، مشاور ارشد رئیس جمهور سابق آمریکا یعنی دونالد ترامپ راه اندازی شد. به گفته میلر، این پلتفرم در اولین راه اندازی خود هک شد. این در حالی است که حدود نیم میلیون کاربر در آن ثبت نام کرده بودند.

GETTR پلتفرمی شبیه به توئیتر است که در اپل استور و گوگل پلی خود را به عنوان حامی میهن پرستان آمریکایی معرفی می کند.

طبق گزارشات، هکرها توانسته بودند با دسترسی به حساب کاربران، اقدام به تغییر نام کاربری آن ها کنند. میلر مدعی است این مشکل در عرض چند دقیقه برطرف شده است. اما هک شدن آن هم در روز نخست فعالیت می تواند بسیار برای کاربران نگران کننده باشد. 

یکی از نویسندگان، اسکرین شات هایی را از چندین پروفایل GETTR پست کرد. مورد توجه ترین آن ها، پروفایل های مارک پومپئو، وزیر خارجه دولت ترامپ و میلر بودند که نام آن ها به شکل زیر تغییر کرده بود:  

JubaBaghdad “@ این جا بود :) ^^ فلسطین را آزاد کنید! “ 
 

ایده راه اندازی این پلتفرم پس از مسدود سازی ترامپ در توئیتر و دیگر سایت ها کلید زده شد. این پلتفرم غالبا به دنبال جذب کاربرانی است که پس از مسدودسازی حساب ترامپ، توئیتر را ترک کرده اند. به گفته مشاور سابق ترامپ، استیو بنن این پلتفرم، قاتل توئیتر است. 

طبق گفته میلر، ترامپ تاکنون به این پلتفرم ورود نکرده است.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.