about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

سیسکو زیرساخت‌هایش را اصلاح می‌کند

سیسکو (Cisco) با توجه به گسترش فعالیت‌های خود در این حوزه با این نسخه‌های به‌روزرسانی خود سعی دارد به سرعت مشکلاتی که در سوئیچ‌ها و روترهایش پیش‌آمده را مرتفع سازد. این اصلاحیه‌ها قرار است بر روی سیستم‌عامل IOS که بر روی این سامانه‌ها قرار دارد نصب گردد. این سامانه‌ها اغلب بر روی شبکه به صورت خودکار و خودمختار فعالیت‌هایی نظیر آدرس‌دهی، کنترل ترافیک و دسترسی، ارسال پیام و ... را بر عهده‌دارند و هرگونه نفوذ، دست‌کاری یا ایجاد اختلال در عملکرد این سامانه‌ها می‌تواند ضرر‌های مالی بسیار زیادی را به بار آورد و ازآنجایی‌که بخش اعظمی از این فعالیت‌ها در پیکربندی اطلاعات مشترکان است همواره باید از آسیب‌های موجود و نیز آسیب‌های احتمالی مصون بماند.

سیسکو پس از سه آسیب‌پذیری که اخیراً ثبت شد چندین نسخه به‌روزرسانی را برای محصولات خود ارائه کرد، این نفوذها غالباً با شناسه‌های نامعتبر در بخش پیام‌رسان‌ها، دست‌کاری سامانه‌های خودکار و تزریق ویروس در سیستم‌عامل‌ها صورت گرفته است.

تازه ترین ها
توسعه
1404/11/19 - 09:10- سایرفناوری ها

توسعه چارچوب تشخیص دیپ‌فیک در بریتانیا

دولت بریتانیا در حال توسعه یک چارچوب تشخیص دیپ‌فیک برای شناسایی محتوای مضر تولید شده توسط هوش مصنوعی است.

هشدار
1404/11/19 - 08:26- اروپا

هشدار آلمان نسبت به حساب‌های مقامات ارشد در پلتفرم سیگنال

آلمان نسبت به حملات فیشینگ علیه حساب‌های کاربری شخصیت‌های ارشد در سیگنال هشدار داد.

بررسی
1404/11/19 - 06:16- آسیا

بررسی حملات سایبری علیه نهادهای دولتی آذربایجان

حملات سایبری که بخش‌های دولتی و بانکی را در آذربایجان هدف قرار داده بودند، بررسی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.