about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

سیستم جدید مترجم صوتی گوگل

به گزارش فارنت ، شرکت گوگل به ‌زودی نسخه‌ای جدید از نرم افزار Google Translate خود را برای اندروید عرضه خواهد کرد که در آن قابلیتی تعبیه شده تا به ‌صورت خودکار صحبت‌ کردن در زبان‌های رایج را تشخیص دهد و آن را به متن تبدیل کند.

 

البته این قابلیت هم‌اکنون هم در این نرم افزار وجود دارد ولی این به‌روزرسانی به آن قدرت بیش‌تری می‌بخشد و برخی ایرادات آن را نیز برطرف خواهد کرد.

اگر تابستان سال گذشته را به‌یاد آورید، گوگل در آن زمان گفت که به‌زودی نسخه‌ای را منتشر خواهد کرد که قابلیت ترجمه‌ی بی‌تأخیر و تقریباً بدون اشکال را ارائه دهد؛ یعنی چیزی که هم‌اکنون شاهد آن هستیم. بنابر اخبار منتشر شده گوگل به‌زودی سرویسی ارائه خواهد کرد که از طریق آن می‌توان با نگه داشتن دوربین گوشی هوشمند به سمت علائم موجود در خیابان‌‌ها که البته به زبان دیگری هستند، ترجمه‌ی زنده‌ی آن‌ها را روی صفحه مشاهده کرد.

همان‌طور که می دانید، شاهد رشد روزافزون استفاده از سرویس Google Translate هستیم که یقیناً استفاده‌ی بیش‌تر از آن می‌تواند بر دقت آن بیفزاید و شاید در آینده‌ی نزدیک حتی شاهد ترجمه‌ی صوتی همزمان در این سرویس شرکت گوگل باشیم.

 

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.