about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

سگ رباتیک به گزارش پلیس رسیدگی می کند

دپارتمان پلیس نیویورک از یک سگ رباتیک مجهز به هوش مصنوعی و دوربین برای بررسی گزارش یک مورد تهاجم خانگی استفاده کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از دیلی میل، روز گذشته ساکنان محله برانکس در نیویورک با دیدن یک سگ رباتیک بوستون دینامیک همراه پلیس شگفت زده شدند.

این سگ رباتیک که «دیگی داگ» نام دارد همراه افسران پلیس برای بررسی گزارش یک مورد تهاجم به خانه در محل حاضر شده بودند. این سگ رباتیک سال گذشته به دپارتمان پلیس نیویورک پیوست و رنگ زرد آن را به سیاه و آبی تغییر دادند.

طبق گزارش‌ها این سگ داخل ساختمانی در محله برانکس رفت تا از پله‌ها بالا برود و منطقه را برای احتمال گروگانگیری افراد بررسی کند. البته در این جستجو هیچ موردی رصد نشد.

این سگ برای مواقع اضطراری طراحی شده که حضور افسران انسانی در آنها خطرناک است. برای این منظور ربات مذکور مجهز به دوربین‌هایی است تا منطقه را بررسی و تصاویری واقعی از محیط ثبت کند.

به گفته پلیس سگ رباتیک ۷۰ پوند وزن دارد و می‌تواند با سرعت ۳.۵ مایل برساعت بدود و از موانع بالا برود.

منبع:

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.