about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، از تمام دولت‌های جهان خواست تا به ارتش امنیت سایبری بپیوندند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در دانشگاه تل‌آویو ‌گفت: «به تمام دولت‌های جهان هشدار می‌دهم که اگر در پیوستن به این نیرو تعلل کنند، حملات سایبری به‌زودی به تهدیدی علیه پروازهای هواپیماهای نظامی و غیرنظامی بدل خواهد شد».

نتانیاهو همچنین مقوله امنیت سایبری را دارای فرصت‌های کسب‌وکار قابل‌توجهی دانست و مدعی شد: «اسرائیل موفق شده تاکنون ۲۰ درصد از سهم مجموع سرمایه‌گذاری‌های جهانی در این حوزه را به خود اختصاص دهد».

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در این زمینه تأکید کرد: «در دنیایی که به‌سرعت در حال پیشرفت است، خطوط هوايی مسافربری و نظامی ما، همواره در معرض تهدیدهای روزافزون سایبری قرار خواهند داشت.»

وی در ادامه تأکید کرد باوجوداینکه حمله‌های سایبری از طریق مرکزی واقع در بئرشبع، به طور مدام توسط نیروهای سایبری اسرائیل رصد می‌شود، اما این مرکز راه‌حل قابل‌اتکا و نهایی برای آسودگی خاطر از تهدیدهای سایبری محسوب نمی‌شود. بر این اساس او به‌تمامی دولت‌های جهان پیشنهاد کرد تا برای مقابله با تهدیدهای سایبری تروریست‌ها و خرابکاران، نیروهای دفاعی خود را با هم متحد کنند. نتانیاهو همچنین مدعی شد که صادرات سایبری اسرائیل، در سال گذشته میلادی ۳.۸ میلیارد دلار بوده است.

مرکز سایبری بئرشبع، با همکاری ارتش اسرائیل بدل به یک مرکز تحقیقات و توسعه با نگاه تجاری شده است ولی برخی کارشناسان معتقدند که همین امر موجب تحمیل ریسک نظامی به کسب‌وکار امنیت سایبری می‌شود.

نتانیاهو در پایان سخنرانی خود خاطر تأکید کرد: «من حاضر به پذیرش این ریسک هستم چون‌که فکر می‌کنم رشد امنیت سایبری در گروه مشارکت چندجانبه و پذیرش توأمان فعالیت امنیت سایبری به‌عنوان یک کسب‌وکار است.»
 

تازه ترین ها
همکاری
1404/07/14 - 17:57- هوش مصنوعي

همکاری استراتژیک AMD و OpenAI جهت گسترش زیرساخت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های AMD و OpenAI امروز از توافق‌نامه‌ای برای تأمین 6 گیگاوات توان پردازشی جهت پشتیبانی از زیرساخت هوش مصنوعی نسل بعدی OpenAI با استفاده از چند نسل از پردازنده‌های گرافیکی AMD Instinct خبر دادند.

هوش
1404/07/14 - 17:54- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر ارتفاع امواج دریایی را پیش بینی می‌کند

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه یک مدل نوآورانه مبتنی بر یادگیری ماشین شده‌اند که می‌تواند ارتفاع موج شاخص را با دقتی بین ۹۳ تا ۹۷ درصد پیش‌بینی کند.

گوگل
1404/07/14 - 17:52- سایرفناوری ها

گوگل محدودسازی نصب برنامه از منابع غیررسمی در اندروید را تأیید کرد

گوگل مدعی است که این تغییرات جدید به ارتقای امنیت کاربران منجر خواهد شد.