about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

سوئیفت ابزاری برای هک بانک ها

هکرها با استفاده از سوئیفت، بانک های هندوستان را مورد حمله سایبری قرار داده و از آنها سرقت کرده اند.

به گزارش کار گروه حملات سایبری سایبربان به نقل از رویترز؛ یکی از بانک های هندوستان به نام «سیتس یونیون» اعلام کرد که مجرمان سایبری با هک سیستم های کامپیوتری این بانک از طریق شبکه سوئیفت مبلغ هنگفتی در حدود دو میلیون دلار سرقت کرده اند. گفتنی است این انتقال وجه به صورت کاملاً غیر قانونی صورت گرفته است.

مسئولان مربوطه اعلام کردند که طبق تحقیقات صورت گرفته پول های سرقتی به حساب بانک های خارجی در دوبی، ترکیه و چین انتقال یافته است.

رییس اجرایی این بانک که یکی از بانک های کوچک هندوستان است عنوان کرده که این عملیات یک حرکت هماهنگ بوده و به نظر می رسد از چند کشور مختلف هدایت می شده است.

کارشناسان امنیتی در حال تحقیق روی ابعاد این حمله سایبری هستند.

وی گفت:

این اساسا یک حمله سایبری توسط مجرمان سایبری بین المللی است.

مدیران بانک مذکور اعلام کردند که توانستند جلوی یکی از سرقت ها را بگیرند که درپی آن قرار بود 500 هزار دلار به صورت غیر قانونی منتقل شود.

بانک سیتی یونیون به همراه مقامات هندوستان در حال همکاری با کشورهای تحت تاثیر این عملیات سایبری است تا بفهمد دقیقا چه اتفاقی رخ داده است.

با توجه به حملات سایبری گسترده در حوزه پولی و بانکی که از طریق سوئیفت رخ داده است کارشناسان امنیتی اظهار کردند که این بستر از ایمنی کافی برخوردار نیست و تمامی بانک ها در زمان نقل و انتقالات خود که به شبکه سوئیفت وابسته است باید دقت و هوشیاری بیشتری به کار ببندند تا مورد حجمه حملات سایبری قرار نگیرند.

 

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.