about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

انتشار شده در تاریخ

سوئد؛ اولین شریک بین المللی پروژه تمپست

ارتش انگلیس در حال طراحی نسل جدیدی از جنگنده‌ها است که از قدرت مانور بالاتر برخوردار بوده، به هر دو نوع سلاح‌های جنبشی و غیر جنبشی مجهز هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بر اساس گزارش‌های منتشر شده، کشور سوئد، به عنوان اولین شریک بین‌المللی انگلیس برای توسعه پروژه تمپست (Tempest) فعالیت می‌کند. هدف این پروژه تولید نسل بعدی هواپیماهای جنگنده است.

نسل بعدی جنگنده‌ها تمپست نام دارد و پروژه‌ای مشترک میان شرکت هوافضای «BAE Systems»، «رولز-رویس»، «MBDA» و «Leonardo SpA» است.

هدف پروژه تمپست توسعه توانایی‌های انگلیس و نسل بعدی جنگنده‌ها است که برای حفظ موقعیت این کشور در این حوزه حیاتی هستند. به همین دلیل درک مفاهیم، فناوری‌ها و قابلیت‌های آینده از اهمیت بالایی برخوردار است.

جنگنده‌های آینده باید بتوانند در محیط‌های مبارزاتی پیچیده سالم بمانند. به این معنی که ظرفیت ترابری، سرعت، قابلیت مانور و انعطاف‌پذیری بالاتر در آن‌ها عنصر کلیدی به‌حساب می‌آیند.

مقامات انگلیسی انتظار دارند نسل بعدی جنگ‌افزارهای یاد شده به طیف وسیعی از حسگرهای فرکانس‌های رادیویی، الکترونوری فعال و غیرفعال مجهز باشند و بتوانند به منظور شناسایی و ردیابی تهدیدات به از قابلیت‌های پیشرفته الکترونیکی حمایت کنند.

نسل بعدی جنگنده‌ها به احتمال زیاد به هر دو نوع سلاح‌های جنبشی و غیر جنبشی مجهز می‌شوند. این هواپیما برای دفاع از خود به سلاح‌های انرژی هدایت شده (Laser Directed Energy Weapons) بهره می‌گیرد. همچنین احتمال استفاده از در نبردهای راه دور و هوا به هوا نیز وجود دارد. به علاوه امکان حمل، راه‌اندازی و مدیریت گروهی از پهپادها را به صورت هم‌زمان دارا خواهد بود.

نیروی هوایی آینده به سامانه‌های جنگی انعطاف‌پذیری نیاز دارد که بتوان در طیف وسیعی از مأموریت‌ها از آن استفاده کرد. به علاوه اپراتورها باید بتوانند با توجه به نیاز به سرعت سیستم آن را با عملکردها و شرایط جدید سازگار کنند.

بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته پروژه‌ی تمپست تا سال 2035 تکمیل و آماده‌ی بهره‌برداری خواهد شد.

تازه ترین ها
کارمندان
1404/05/14 - 15:30- هوش مصنوعي

کارمندان بدون نگرانی هوش مصنوعی را می‌پذیرند

پذیرش هوش مصنوعی، استرس را کاهش می‌دهد، حتی با وجود اینکه ترس‌های شغلی در بین کارمندان افزایش می‌یابد.

نگرانی‌ها
1404/05/14 - 14:48- هوش مصنوعي

نگرانی‌ها در مورد هوش مصنوعی گوگل

حالت هوش مصنوعی گوگل نگرانی‌هایی را در مورد کنترل اخبار ایجاد می‌کند.

ردیابی
1404/05/14 - 13:53- آمریکا

ردیابی تراشه‌های آمریکایی برای جلوگیری از قاچاق به چین

آمریکا، ردیابی تراشه‌ها را برای جلوگیری از قاچاق به چین در نظر می‌گیرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.