about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

سوء استفاده هکرها از پاورپوینت

هکر با سوء استفاده از برخی امکانات پاورپویت (Microsoft PowerPoint) زمینه نفوذ به رایانه افراد را فراهم می کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مایکروسافت مجموعه ابزار هایی به نام آفیس (Microsoft Office tools) دارد، که سال ها است توسط بسیاری از کاربران مورد استفاده قرار می گیرد.

محققان امنیتی روش جدید هکرها را شناسایی کرده‌اند که با استفاده از فایل‌های پاورپوینت، بدافزارهای خود را گسترش می ‌دهند.

هکر ها از پوشش فایل های پاورپوینت برای حملات خود استفاده می کنند. این حملات که از نوع فیشینگ هستند و اینگونه طراحی شده اند که رایانامه ای به قربانی ارسال می شود. از آنجایی که فایل پیوست ایمیل یک سند آفیس بوده و کاربر بیشتر ترغیب به دریافت آن می شود.

اجرا کردن یک فایل پاورپوینت می‌تواند موجب هک شدن سیستم شما و در اختیار قرار دادن کنترل کامل سیستم به هکرها می‌شود. این فایل از آسیب‌پذیری مایکروسافت آفیس که در ماه آوریل آشکار شد و با شناسه بین‌المللی CVE-2017-0199 شناخته می‌شود استفاده می‌کند. این آسیب‌پذیری که یک نوع آسیب‌پذیری اجرای کد از راه دور است که در اینترفیس OLE ویندوز قرار دارد. این آسیب‌پذیری در ماه آوریل افشا شد و اندکی پس از آن نیز این آسیب‌پذیری وصله شد. اما همچنان هکر‌ها از این آسیب‌پذیری استفاده کرده و افرادی که این وصله‌ها را نصب نکرده‌اند قربانی خود قرار می‌دهند.

محققان به تازگی گروهی را کشف نموده‌اند که با استفاده از اکسپلویتی که قبلا بر روی فایل ورد استفاده شده بود روی فایل‌های پاورپوینت استفاده نموده است. بر اساس گزارش محققان شرکت ترند میکرو که این گروه هکری را کشف نموده‌اند، این گروه با استفاده از ایمیل‌های فیشینگ که مدعی است حاوی قیمت‌های کابل‌های الکتریکی است و هدف آن شرکت‌هایی بوده است که تولید کننده قطعات الکتریکی و الکترونیکی بوده است.

تازه ترین ها
تأیید
1404/06/04 - 18:35- آسیا

تأیید نقض داده‌های شرکت نیسان

شرکت نیسان ژاپن نقض داده‌های استودیوی طراحی ادعایی توسط گروه باج‌افزاری کیلین را تأیید کرد.

ادعای
1404/06/04 - 18:23- آسیا

ادعای عملیات‌های سایبری چین علیه دیپلمات‌های آسیای جنوب شرقی

گوگل ادعا کرد که عملیات‌های سایبری مرتبط با چین، دیپلمات‌های آسیای جنوب شرقی را هدف قرار داده است.

تأکید
1404/06/04 - 17:52- هوش مصنوعي

تأکید آذربایجان بر هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال

در کنفرانس مشکلات سایبرنتیک و انفورماتیک آذربایجان، کارشناسان بر تمرکز فزاینده بر هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال تأکید کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.