about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

مجرمان اینترنتی که ارزش برنامه های محبوب تلفن همراه را به خوبی می دانند، در طول سال جاری میلادی، با سوء استفاده از 97 درصد از نرم افزارهای مالی آندروید و 87 درصد از برنامه های مالی IOS، به گسترش تروجان پرداخته اند.

هر چند این آمار ارائه شده بسیار بالا می باشد، اما در مورد سیستم عامل آندروید این نکته وجود دارد که در واقع  وضعیت این آمار نسبت به سال گذشته و سال قبل از آن بهبود یافته است.

در این گزارش وضعیت سیستم عامل IOS وخیم تر است، چرا که در سال 2014 افزایش 31 درصدی برای این سیستم عامل ثبت شده است و این موضوع نشانگر افزایش سوء استفاده مجرمان سایبری از کاربران IOS اپل است.

پژوهش های انجام شده توسط شرکت فناوری Arxan نشان می دهد بیشتر این برنامه ها از سایت های شخص ثالث و نامعتبر دانلود شده اند و متاسفانه بسیاری از کاربران نیز نسبت به این موضوع بی اهمیت می باشند.

در ادامه این گزارش بیان شده است که برنامه های آندرویدی بیشتر توجه مجرمان سایبری را جلب می کند. به طوریکه 97 درصد از برنامه های مالی، 90 درصد از برنامه های بهداشت و درمان و 90 درصد از برنامه های کسب و کار خرده فروشی در فروشگاه های شخص ثالث آلوده می باشند.

در مورد سیستم عامل iOS نیز گفته شده است که کمترین درصد مربوط به برنامه های تجاری با 35 درصد است، در حالی که نرم افزار های مالی نسبت به سال گذشته افزایش دو برابری را داشته است.

علت اینکه این سه نوع برنامه (مالی، تجاری و بهداشت) توسط مجرمان اینترنتی مورد هدف قرار گرفته اند اینست که  هر یک از آنها در تبادل اطلاعات حساس، چه شخصی و مالی نقش به سزایی دارند.

تازه ترین ها
فرسودگی
1404/08/26 - 19:05- هوش مصنوعي

فرسودگی کارکنان در عصر هوش مصنوعی؛ خطری که مدیران نمی‌بینند

هوش مصنوعی درکنار تمام مزایایی که دارد، می‌تواند برخی عوارض جانبی نیز به همراه داشته باشد.

نصیحت
1404/08/26 - 18:59- هوش مصنوعي

نصیحت «مادرخوانده هوش مصنوعی» به جوانان: در جزئیات غرق نشوید!

وقتی بزرگ‌ترین نام‌های دنیای هوش مصنوعی درباره‌ی مسیر شغلی جوانان هشدار می‌دهند، یعنی روند فعلی اشتباهاتی دارد؛ اما این اشتباه دقیقاً چیست؟

آیا
1404/08/26 - 18:53- هوش مصنوعي

آیا ترجمه هوش مصنوعی بهتر از ترجمه انسانی است؟

آیا هوش مصنوعی مولد (Generative AI) می‌تواند جایگزین خدمات ترجمه انسانی شود؟