about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

پس از شیوع ویروس کرونا، هکرها از ترس مردم برای سوءاستفاده مالی استفاده می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پس از شروع گسترده ویروس کرونا در چین، اکنون بسیاری کشورها مانند : ایتالیا، ایران، کره جنوبی و ایالات متحده به وضعیت هشدار رسیده‌اند. در این میان هکرها با هدف قرار دادن افراد، صنایع مربوط به هتل‌ها، بیمه، حمل و نقل و تولید سوءاستفاده‌های چشمگیری کردند.

برخی ترفندهای مورد استفاده هکرها در سطح جهان به دلیل ترس از کووید-19 برای دریافت پول به شرح زیر است :

1. نقشه‌های جعلی

براساس یافته‌های «Reason Labs»، شرکت امنیت سایبری، از آنجا که مردم اطلاعات همه‌گیری این ویروس را پیگیری می‌کنند، هکرها نقشه‌های جعلی را با توضیح در مورد شیوع ویروس جدید به اشتراک می‌گذارند. وقتی کاربر این نقشه را باز می‌کند، سیستم به‌وسیله بدافزاری آلوده می‌شود. هکرها وب‌سایت‌های مخرب حاوی نقشه‌های به ظاهر معتبر ویروس کرونا را پخش می‌کنند. وقتی مردم این وب‎سایت‌های آلوده را باز می‌کنند، بدافزار اطلاعاتی مانند داده‌های بانکی فرد را به سرقت می‌برد.

2. پخش اطلاعات غلط با نقل قول از کانال‌های رسمی

کارشناسان معتقدند که گروهی از هکرهای چینی که از سوی مقامات «Check Point»، شرکت امنیت سایبری اسرائیلی به «Vicious Panda» لقب‌گذاری شده‌اند، از روش‌های پیچیده برای فریب مردم استفاده می‌کنند. اخیراً واشنگتن پست گزارش داد که این گروه هکری اسناد جعلی با نام وزارت بهداشت مغولستان ایجاد کرده و از کاربران خواسته است برای دستیابی به دستگاه‌های خود اطلاعات شخصی و مهم را به اشتراک بگذارند.

ماه گذشته محققان همکار با شرکت آی‌بی‌ام یک کمپین ایمیل اسپم در ژاپن را کشف کردند که قصد داشت به محض باز کردن پیوست‌ها، اطلاعات را سرقت کند. «FireEye»، شرکت آمریکایی امنیت سایبری درمورد نحوه تلاش هکرهای واقع در چین، کره شمالی و روسیه برای سوءاستفاده ناشی از ترس گسترده شیوع این بیماری گزارش داد.

3. بازپرداخت مالیات ویروس کرونا

کارشناسان «Mimecast»، شرکت امنیت سایبری چند هفته پیش درمورد این مشکل به بی‌بی‌سی گزارش دادند. آنها در عرض چند ساعت بیش از 200 مورد پیدا کردند که در آنها به کاربران اینترنت گفته شده بود واجد شرایط بازپرداخت کروناویروس هستند.

هنگامی که کاربر روی گزینه «اکنون به حساب‌های خود دسترسی پیدا کنید» کلیک می‌کند، به یک وب‌سایت جعلی دولتی هدایت می‌شود که در آن از کاربران درخواست اشتراک اطلاعات مالی و مالیاتی می‌شود.

4. کمک مالی برای مقابله با ویروس

محققان بدافزار در کسپراسکای برای اولین بار به این نتیجه رسیدند که هکرها ایمیل‌هایی حاوی اطلاعاتی درمورد مرکز پیشگیری و کنترل بیماری (CDC) می‌فرستند. در این ایمیل از کاربران خواسته می‌شود تا مبالغی را برای توسعه واکسن کووید-19 به‌صورت بیت‌کوین پرداخت کنند. شرکت کسپراسکای گفت که 513 پرونده مختلف با حاوی بدافزار با عنوان ویروس کرونا کشف شده است.

منبع:

تازه ترین ها
ائتلاف
1404/11/23 - 19:03- هوش مصنوعي

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی شد

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی به دلیل نگرانی از ایمنی کودکان شد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

اهدا
1404/11/23 - 17:07- هوش مصنوعي

اهدا ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی توسط آنتروپیک

شرکت آنتروپیک ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی حامی مقررات هوش مصنوعی اهدا خواهد کرد.