about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

سه‌چهارم سرورهای اینترنت جهان ناامن هستند

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ «گِرِگ یانگ» مدیر تحقیقات گارتنر توضیح داد، دولت‌ها در جریان شناسایی فضاهای سایبری خطرناک و مقابله با آنها مشکلات فراوانی پیش‌روی خود می‌بینند و به‌راحتی نمی‌توانند در این زمینه گام بردارند.
به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ یانگ طی سخنرانی خود در اجلاس «امنیت و خطرهای مدیریتی» که توسط شرکت تحقیقاتی گارتنر برگزار شده بود توضیح داد راهکارهای امنیتی که هم‌اکنون مورد استفاده قرار می‌گیرند، با مشکلات بیشتری مواجه می‌شوند؛ زیرا سازمان‌های امروز با انواع تهدیدهای امنیتی مواجه هستند و برای آنکه بتوانند خود را در مقابل این تهدیدها ایمن کنند، مهارت کافی در اختیار آنها نیست.
از جمله تهدیدهایی که امنیت IT در سازمان‌های سراسر جهان را به خطر می‌اندازد می‌توان به عدم توانایی در شناسایی خطرات سایبری اشاره کرد. همچنین ناتوانی سیستم‌های سازمانی قدیمی برای مقابله با تهدیدهای سایبری جدید باعث شده است بسیاری از کسب‌وکارها در سراسر جهان با مشکل مواجه شوند.
بررسی‌های مرکز تحقیقاتی گارتنر نشان داد سه‌چهارم تمام سرورهای اینترنتی که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرند، هیچ‌گونه توانایی برای مقابله با تهدیدهای امنیتی جدی را ندارند.
همچنین در جریان افزایش استفاده از دستگاه‌های موبایلی و روی کار آمدن اینترنت اشیاء، تعداد زیادی از سیستم‌های سازمانی می‌توانند به‌راحتی مورد حملات هکرها قرار بگیرند یا اینکه امکان نفوذ به پلتفرم آنها وجود داشته باشد.
مرکز تحقیقاتی گارتنر بر این باور است که بسیاری از سازمان‌ها سیستم ارتباطی خود را رمزگذاری می‌کنند تا بتوانند در مقابل حملات سایبری ایمن باشند. ولی باید گفت که هکرها بسیار جلوتر از این روش‌های معمول و پیش‌پاافتاده گام برمی‌دارند.

 

تازه ترین ها
پیوست
1404/10/05 - 09:29- بررسی تخصصی

پیوست رسانه‌ای «امنیت سایبری» ابلاغ شد؛ افزایش هم افزایی بعد از جنگ

سرپرست معاونت امنیت مرکز ملی فضای مجازی گفت: دستگاه‌های مختلف موظف به تهیه بسته‌های پیوست رسانه‌ای برای ارتقای امنیت سایبری در خدمات پولی، مالی و ارتباطی شدند.

چین
1404/10/05 - 09:27- ابزارهای هوشمند

چین با ارتش ربات‌های انسان‌نما از مرزهای خود محافظت خواهد کرد!

چین با استقرار ارتشی از ربات‌های انسان‌نما در مرزهای خود، فصل جدیدی از نظارت هوشمند و شبانه‌روزی را آغاز کرده است تا خطای انسانی را به صفر برساند.

پایان
1404/10/05 - 09:12- سایرفناوری ها

پایان یک محدودیت قدیمی؛ تغییر آدرس جیمیل بالاخره ممکن می‌شود

بر اساس مستندات جدید پشتیبانی گوگل، این شرکت در حال آماده‌سازی قابلیتی است که به کاربران اجازه می‌دهد نام کاربری جیمیل خود را بدون حذف حساب یا از دست رفتن ایمیل‌ها و داده‌ها تغییر دهند.