about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

سهل‌انگاری امنیتی کارمندان؛ دروازه‌ی حملات

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ یکی از مشکلات امنیتی برای شرکت‌ها، کارمندان آن‌ها هستند. هنگامی‌که یک کارمند، شرکت را ترک می‌کند یا از آنجا، اخراج می‌شود، ممکن است اطلاعاتی را از آن شرکت خارج کند که بعدها، زمینه‌ای برای حملات سایبری به آن شرکت باشد.
نتایج تحقیقات یک شرکت نرم‌افزاری آمریکایی به نام «بیسکام» (Biscom) نشان می‌دهد از هر 4 کارمند، یک نفر، اطلاعات را هنگام ترک شرکت، با خود می‌برد و 15 درصد از کارمندان نیز هنگام اخراج از شرکت، این کار را انجام می‌دهند. در نتیجه، یکی از حفرهای بزرگ امنیتی، کارمندان هستند. بیشتر آن‌ها نیز، اسنادی را از شرکت خارج می‌کنند که متعلق به خودشان است.
یکی از علل سرقت اطلاعات توسط کارمندان، نبود سیاست‌ها و قوانین مناسب، ذکر شده است. عدم آگاهی از عواقب حملات سایبری به شرکت و کم‌اهمیت دانستن این‌گونه مسائل را نیز باید به علت پیشین، افزود. همچنین، فناوری‌های به‌کاررفته در یک شرکت به‌منظور حفظ اطلاعات نیز بسیار مهم است. استفاده از سرویس‌های میزبانی فایل مانند دراپ‌باکس (Dropbox) و گوگل درایو و حتی ایمیل، جزو موارد نامناسب و ناامن، برای حفظ اطلاعات، برشمرده شده‌اند. به‌علاوه، فعالیت‌های خطرناک آنلاین کارمندان، از عادات نادرست است که امنیت شرکت را در معرض خطر قرار می‌دهد.

 

تازه ترین ها
تحریم
1404/06/06 - 15:18- آمریکا

تحریم آمریکا علیه یک شهروند روس و یک شرکت چینی

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده روز چهارشنبه تحریم‌های جدیدی را علیه عوامل کلیدی در طرح جاری کره شمالی برای به دست آوردن پول از شرکت‌ها از طریق کارگران فناوری اطلاعات که خود را به‌عنوان آمریکایی جا می‌زنند، اعلام کرد.

دستور
1404/06/06 - 15:05- اروپا

دستور به کاپیتان «ناوگان سایه‌ای» روسیه برای نابودی مدارک

طبق اسناد قضایی، کاپیتان یک نفتکش مرتبط با روسیه که در روز کریسمس پنج کابل زیردریایی را در دریای بالتیک آسیب زده بود، پس از توقیف کشتی توسط مقامات فنلاندی، از سوی شرکت کشتیرانی خود دستور گرفت تا مدارک را نابود کند.

بازداشت
1404/06/06 - 14:54- جرم سایبری

بازداشت یک دانشجو در اسپانیا

گزارش‌ها حاکی است پلیس اسپانیا یک دانشجو را به ظن هک کردن سیستم مدیریت آموزشی دولت محلی برای تغییر نمرات و دسترسی به ایمیل استادان بازداشت کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.