about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

چاک شومر و جان کورنین، سناتورهای آمریکایی مشغول لابی کردن هستند تا دولت این کشور تجارت با تراشه سازان چینی را ممنوع کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، این سناتورها خواهان آن هستند که با اضافه شدن بندی به «قانون مجوز دفاع ملی»(NDAA) دسترسی در سطح دولت فدرال به نیمه رساناها و سرویس های شرکت های چینی مسدود شود.

به نوشته نشریه پولیتیکو، چنین اقدامی الزامات قانون «بخش ۸۸۹» را بیشتر می کند که طبق آن آژانس های دولتی از کسب وکار با شرکت های مخابراتی چینی یا پیمانکارانی که از فناوری های آنها استفاده می کنند، منع خواهند شد.

شومر و کورنین پیشنهاد خود را در ماه گذشته در بسته مدیران اکتبر به قانون NDAA سنا اضافه کردند و اکنون در تلاش هستند تا همکاران خود را متقاعد کنند.

ماه گذشته میلادی، دولت بایدن مجموعه ای از الزامات صادراتی را منتشر کرد از جمله اقدامی برای قطع دسترسی چین به برخی نیمه رسانای چینی که در هر نقطه ای از جهان با ابزارهای آمریکایی ساخته می شوند.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/11/10 - 17:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی عامل مرورگر هوش مصنوعی در کروم

گوگل در حال راه‌اندازی یک عامل مرورگر مبتنی بر هوش مصنوعی در داخل کروم است.

آموزش
1404/11/10 - 17:21- هوش مصنوعي

آموزش رایگان هوش مصنوعی به کارگران در بریتانیا

بریتانیا، آموزش رایگان هوش مصنوعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۰ میلیون کارگر گسترش می‌دهد.

محاکمه
1404/11/10 - 16:40- آمریکا

محاکمه شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان

شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان در ایالت نیومکزیکو با محاکمه روبرو است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.