about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به گفته وبگاه تخصصی Fifth Domain، متن لایحه سیاست دفاعی سالانه کمیته مجلس سنای آمریکا بر توانایی وزارت دفاع، به‌خصوص علیه روسیه، تأکید دارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به دنبال تصویب متن لایحه در مجلس نمایندگان، کمیته خدمات مسلح مجلس سنا خلاصه‌ای از اقدامات را منتشر کرد. بر این اساس، یکی از مقررات تصویب‌شده تأیید اختیارات دبیر دفاعی برای اجرای فعالیت‌های نظامی و عملیات‌ها در فضای سایبری، ازجمله فعالیت‌ها و عملیات‌های نظامی مخفی به‌عنوان فعالیت‌های نظامی سنتی است.

این اقدام پس از تحولات اخیر با سازمان‌های جنگی سایبری وزارت دفاع، فرماندهی سایبری ایالات‌متحده و وضعیت جدیدش به‌عنوان یک فرماندهی متحد رخ داد. به گفته روسای بلندپایه، ازجمله وزیر دفاع آمریکا، این ارتقا نشان‌دهنده حساس و جدی بودن مقوله سایبری و اعطای اختیارات جدید در فرماندهی برای انعطاف‌پذیری بیشتر عملیاتی است.

مایکل راجرز (Michael Rogers)، رئیس سابق فرماندهی سایبری ایالات‌متحده، خطاب به قانون‌گذاران مجلس نمایندگان در ماه آوریل سال جاری اعلام کرد که وزارت دفاع نیازمند سرعت بیشتر در به‌کارگیری این توانایی‌ها خارج از محدوده‌های مورد هجوم است و این مورد در حال حاضر تحت بررسی است. هیئت‌مدیره مجلس سنا نیز به‌طور جداگانه پیشنهاد‌هایی مبنی بر دادن اختیاراتی به قوه مجریه برای هدایت فرماندهی سایبری به‌سوی اقدام عملی مناسب و متناسب از طریق فضای سایبری برای تضعیف، شکست و جلوگیری از حملات سیستماتیک و مداوم روسیه در این فضا ارائه داد.

این مقررات به دنبال افزایش محرومیت‌ها توسط قانون‌گذاران در سال‌های گذشته در چندین جلسه دادرسی با عدم هماهنگی در بین وزارت امنیت داخلی، وزارت دفاع و سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا در رابطه با مسئولیت‌های خنثی‌سازی عملیات‌های مؤثر سایبری مطرح شدند.

راجرز قبلاً نیز به قانون‌گذاران گفته بود که افرادی را در تیم مأموریت سایبری ملی به‌عنوان یکی از تیم‌های فرماندهی سایبری با مأموریت حفاظت از کشور در برابر تهدیدات مهم، برای شروع مبارزه با چنین حملاتی گرد هم جمع کرده است. او از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.
 

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.