about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

رقابت بر سر توسعه و ارتقای فناوری اینترنت 5G، تقابل واشنگتن و پکن را وارد فاز جدیدی کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به عقیده بسیاری از متخصصان غربی، دولت چین به منظور پیروزی در رقابت ساخت نسل جدید تلفن‌های همراه، تصمیم دارد نفوذ و کنترل خود را بر شبکه‌های نسل پنجم، افزایش دهد و برای شرکت‌های مخابراتی آمریکا به یک تهدید تجاری جدی بدل شود.

فضای سایبری، در کنار زمین، دریا، هوا و فضا، پنجمین قلمرو استراتژیک جنگ‌های نوین به شمار می‌رود و چینی‌ها در آستانه فتح این قلمرو هستند. دولت کمونیست چین، سرمایه‌گذاری کلان خود بر توسعه شبکه 5G را مدت‌ها است که آغاز کرده و از هیچ اقدامی برای پیروزی در این رقابت فروگذار نیست.

دکلان گانلی (Declan Ganley)، کارآفرین موفق ایرلندی و بنیان‌گذار شرکت مخابراتی ریوادا (Rivada)، تهدید حاضر چین را به پرل هاربر تشبیه می‌کند. وی در این مورد می‌گوید:

ما در یکی از لحظات حساس تاریخی هستیم و باید بدانیم که چه چیزی در برابرمان قرار دارد. ایالات‌متحده، امروز، دقیقاً مانند زمان وقوع پرل هاربر در جنگ جهانی دوم، توجه چندانی به تهدید موجود ندارد. این خطر، در حال حاضر پنهان‌شده و ما باید آن را شکست دهیم.

واشنگتن اخیراً فروش تجهیزات مخابراتی بزرگ‌ترین شرکت‌های فعال در این عرصه، یعنی هوآوی و زد.تی.ای را در ایالات‌متحده ممنوع کرده و برای منع متحدانش نیز از همکاری با این دو شرکت، در تلاش است. 

بااین‌حال، دولت چین و شرکت‌های یادشده، در پی حفظ پیشتازی جهانی خود در زمینه تولید تجهیزات اینترنت 5G، هستند. بر اساس گزارش‌های آماری، سرمایه‌گذاری چینی‌ها برای توسعه فناوری تلفن‌های همراه، از مبلغی که طرف آمریکایی اختصاص داده نیز فراتر رفته است.

به عقیده بسیاری از کارشناسان، هدف چین در این تقابل، سوارشدن بر سونامی 5G و شکستن مقاومت آمریکا در این حوزه است.
 

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/06 - 18:35- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی کره شمالی

کارشناسان معتقدند که هکرهای کره شمالی می‌توانند از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی استفاده کنند.

دستگیری
1404/09/06 - 15:51- اروپا

دستگیری هکر روسی به اتهام هک شرکت‌های لهستانی

لهستان یک شهروند روس را به اتهام هک سیستم‌های فناوری اطلاعات شرکت‌های لهستانی دستگیر کرد.

تشدید
1404/09/06 - 14:55- آمریکا

تشدید حملات باج‌افزاری در تعطیلات

توسعه‌دهنده‌ی اسرائیلی ابزارهای امنیتی اعلام کرد که حملات باج‌افزاری در تعطیلات و در طول تحولات سازمانی افزایش می‌یابد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.