about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شرکت امنیت سایبری آمریکایی شیفت 5 (Shift5) نظارت بر سلامت سایبری هواپیماهای نیروی هوایی آمریکا را عهده‌دار شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فرماندهی عملیات ویژه ایالات‌متحده (USSOCOM) با شرکت امنیت سایبری آمریکایی Shift5 قراردادی برای نظارت بر "سلامت سایبری" سیستم‌های تسلیحاتی مورد استفاده در تمام هواپیماهای نیروی هوایی ایالات‌متحده منعقد کرده است.

شرکت یادشده در حال حاضر راه‌حل‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خود را در هواپیماهای جنگی این کشور ادغام کرده تا امکان تشخیص و نظارت بر نفوذ سایبری در سریع‌ترین زمان ممکن را فراهم کند. این شرکت همچنین یک ابزار نرم‌افزاری دفاعی را گنجانده که امکان شکار فعال تهدیدات سایبری را فراهم می‌کند.

شرکت امنیت سایبری Shift5 به‌عنوان بخشی از این قرارداد، به "پیکربندی، تکامل و مقیاس بندی" راه‌حل‌های تجاری خود برای سیستم‌های تسلیحاتی ایالات‌متحده ادامه خواهد داد. همچنین انتظار می‌رود راه‌حل‌های مبتنی بر داده این شرکت به اپراتورها در حفظ پایداری سایبری و دسترسی به اطلاعات عملیاتی کمک کند.

جاش لوسپینوسو (Josh Lospinoso) یکی از بنیان‌گذاران شرکت Shift5 در یک بیانیه مطبوعاتی گفت:

مأموریت نیروی هوایی ایالات‌متحده پرواز، جنگیدن و پیروزی به‌واسطه قدرت هوایی خود در هر زمان و هر مکان است. به نظر می‌رسد ارتش در حوزه امنیت سایبری پنج گام روبه‌جلو برداشته است. نیروی هوایی در این زمینه پیشتاز است و ما مفتخریم که با آن‌ها همکاری می‌کنیم.

جو لی (Joe Lea)، رئیس شرکت امنیت سایبری Shift5 هم در انتها توضیح داد با توجه به اینکه بسیاری از کشورها در حال پیشرفت در قابلیت‌های سایبری خود هستند، تجهیز نیروهای مسلح ایالات‌متحده به ابزارهای امنیت سایبری برای دستگاه‌های تسلیحاتی ضروری است.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.