about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

کاربران چینی بزرگ‌ترین استخرهای استخراج بیت کوین گفته‌اند که در برقراری ارتباط با آنها دچار مشکل شده‌اند. برخی از کارشناسان معتقدند که دلیل اصلی بروز این اختلال، دخالت مقامات چینی در فعالیت استخرهای ارز دیجیتال است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین دسک، استخرهای استخراج مهمی مانند بایننس پول (Binance Pool)، پولین (Poolin)، « F2pool» و ویا بی‌تی‌سی (ViaBTC) در ۲۴ ساعت گذشته گزارش کرده‌اند که در برقراری ارتباط با استخر دچار مشکل شده‌اند.

بایننس پول و پولین در کانال‌های تلگرامی چینی‌زبان خود اعلام کرده‌اند که این مشکل به‌دلیل آلودگی سیستم نام دامنه (DNS) به وجود آمده است. F2pool هم گفته مشکل نام دامنه این استخر هنوز به‌طور کامل برطرف نشده است.

دی‌ان‌اس یک سرویس اینترنتی است که نام‌های دامنه (مانند example.com) را به آی‌پی (IP) آدرس‌ها که رشته‌ای از اعداد هستند، تبدیل می‌کند. آلودگی دی‌ان‌اس زمانی رخ می‌دهد که یک هکر ترافیک ورودی را از یک نام دامنه مشخص به سمت یک وب‌سایت جعلی هدایت کند.

کاربران ویا بی‌تی‌سی هم در تلگرام گزارش داده‌اند که در دسترسی به استخر با مشکل مواجه شده‌اند. این استخر در کانال تلگرام انگلیسی‌زبان خود این موضوع را تأیید کرده، اما به‌طور مشخص به مشکل اتصال دی‌ان‌اس اشاره‌ای نکرده است.

الخاندرو دِلاتوره (Alejandro DeLaTorre) بنیان‌گذار شرکت مشاوره‌ای «ProofofWork.Energy» و معاون پیشین استخر پولین، در این خصوص گفته است:

به‌نظر می‌رسد مشکلات اتصال، ابتدا ماینرهای چینی را تحت‌تأثیر قرار داده باشد.

دلاتوره معتقد است که دولت چین احتمالاً در استخرهای استخراج بیت کوین دخالت می‌کند.

بر اساس داده‌های پلتفرم بیت ماینینگ (BIT Mining)، هش ریت استخر بایننس پول در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴ درصد، F2pool حدود ۸ درصد و ویا بی‌تی‌سی نزدیک ۷ درصد کاهش یافته است.

بخش بزرگی از فعالیت این استخرها در چین انجام می‌شود؛ کشوری که تصمیم گرفته است استخراج ارزهای دیجیتال را متوقف کند. با اینکه هش ریت این استخرها فقط از چین تأمین نمی‌شود و بسیاری از آنها گفته‌اند که قصد دارند تا پایان سال از این کشور خارج شوند، انتشار مطالب مختلف به زبان چینی ماندارین (Mandarin) از سوی این استخرها را می‌توان تلاشی برای جلب توجه جامعه این کشور در نظر گرفت.

بایننس پول، F2pool و پولین به کاربران خود توصیه کرده‌اند که برای حل این مشکل دی‌ان‌اس خود را تغییر دهند. به‌گفته بایننس پول راه‌حل بلندمدت، استفاده از وی‌پی‌ان برای دورزدن اپراتور مخابراتی چین است.

تازه ترین ها
بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.

مدل‌های
1404/08/17 - 18:45- هوش مصنوعي

مدل‌های استدلال‌گر بیش از دیگر هوش مصنوعی‌ها در برابر حملات «جیلبریک» آسیب‌پذیرند

نتایج مطالعه‌ای مشترک از سوی انتروپیک، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه استنفورد حاکی از آن است که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی با توانایی «استدلال و تفکر چندمرحله‌ای»، برخلاف تصور پیشین، بیش از سایر مدل‌ها نسبت به هک و حملات جیلبریک آسیب‌پذیر هستند.

ایلان
1404/08/17 - 18:37- ابزارهای هوشمند

ایلان ماسک: ربات اپتیموس تسلا فقر را ریشه‌کن خواهد کرد

ایلان ماسک در جلسه سهامداران تسلا و پس از تأیید بسته حقوقی ۱ تریلیون دلاری‌اش ادعا کرد که ربات اپتیموس فقر را ریشه‌کن می‌کند.