about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

سفر مدیرعامل OpenAI به کره جنوبی

سفر مدیرعامل اوپن اِی آی (OpenAI) به کره جنوبی در حالی صورت میگیرد که این کشور به دنبال توسعه هوش مصنوعی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان سم آلتمن، مدیرعامل اوپن اِی آی (OpenAI) قرار است با یون سوک یول، رئیس جمهور کره جنوبی دیدار کند، زیرا این کشور به دنبال رقابت داخلی در هوش مصنوعی است.  

آلتمن پس از سفر ماه گذشته خود به اروپا و دیدار با قانونگذاران و رهبران ملی برای بحث درباره چشم اندازها و تهدیدهای هوش مصنوعی، به اسرائیل، اردن، قطر، امارات متحده عربی، هند و کره جنوبی سفر کرده است.

آلتمن در دیدار با حدود ۱۰۰ استارتاپ کره جنوبی گفت: مردم بر این موضوع متمرکز هستند که نوآوری را سرکوب نکنند و هر چارچوب نظارتی باید اطمینان حاصل کند که فقط مزایای این فناوری در دسترس مردم باشد.

توسعه سریع و محبوبیت هوش مصنوعی مولد از زمانی که  اوپن اِی آی (OpenAI) سال گذشته استارتاپ چت جی پی تی (ChatGPT)را راه اندازی کرد، قانون گذاران جهانی را وادار به تدوین قوانینی برای رسیدگی به نگرانی های امنیتی مرتبط با این فناوری نمود .

اتحادیه اروپا در حال پیش نویس قانون هوش مصنوعی خود است که انتظار میرود امسال به قانون تبدیل شود. کره جنوبی نیز مقررات جدیدی در زمینه هوش مصنوعی وضع نموده که در انتظار تصویب پارلمان این کشور میباشد.

در ماه فوریه، کمیته پارلمان کره جنوبی پیش نویس قانون هوش مصنوعی را تصویب کرد که آزادی انتشار محصولات و خدمات هوش مصنوعی را تضمین میکند و تنها در صورتی هوش مصنوعی را محدود خواهد کرد که قانون گذاران مطمئن شوند که این فناوری به جان، امنیت و حقوق مردم آسیب میزند.

وزارت علوم و فناوری اطلاعات کره جنوبی در ماه آوریل برنامه های متمرکز بر پرورش توسعه هوش مصنوعی را اعلام کرد.

کره جنوبی یکی از معدود کشورهایی است که به لطف شرکتهای فناوری محلی مانند اِل جی (LG  ) ،کاکااُ (Kakao)،ناوِر (Naver) مدل های پایه ای خود را برای هوش مصنوعی در حوزه تحت سلطه ایالات متحده و چین توسعه داده است.

منبع:

تازه ترین ها
جاه‌طلبی
1404/11/15 - 14:32- هوش مصنوعي

جاه‌طلبی امارات برای رهبری در اقتصاد دیجیتال

مقررات انعطاف‌پذیر، استراتژی دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و مؤسسات تحقیقاتی قوی، زیربنای جاه‌طلبی امارات در اقتصاد دیجیتال هستند.

برگزاری
1404/11/15 - 14:04- اروپا

برگزاری اجلاس تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پرتغال

دومین اجلاس بین‌المللی تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پورتو، پرتغال آغاز شد.

برگزاری
1404/11/15 - 13:29- سایرفناوری ها

برگزاری اجلاس قطر با حضور رهبران فناوری جهان

رهبران فناوری جهان هم‌زمان با افتتاح اجلاس وب در قطر گرد هم آمدند.