about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

سفر فرماندار لوئیزیانا به سرزمین‌های اشغالی

نمایندگان ایالت لوئیزیانا با کارشناسان امنیت سایبری و نظامی در سرزمین‌های اشغالی ملاقات کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جان بِل ادواردز (John Bel Edwards)، فرماندار ایالت لوئیزیانا در آخرین روز سفر خود به سرزمین‌های اشغالی با کارشناسان امنیت سایبری و نظامی ملاقات کرد.

جف مولتون (Jeff Moulton)، رئیس مرکز آموزش و تحقیقات امنیتی دانشگاه دولتی لوئیزیانا گفت:

چقدر از گوشی، تبلت یا لپتاپ خود استفاده می‌کنید؟ اکنون به این فکر کنید که چه میزان از برق استفاده می‌کنید، در اسرائیل برق خود هدف حمله سایبری است. تمام این حملات بر شما و موارد محبوبتان تأثیر دارند. اگر شما خطرات، ارتباطات ماشینی و پدیده‌شناسی مرتبط با آن را درک نکرده‌اید، بنابراین هرگز مواردی که به شما آسیب می‌زنند را پیدا نخواهید کرد.

به گفته مقامات رژیم صهیونیستی، اطلاعات شخصی فرد در سطح جهانی هر ثانیه هک می‌شوند و با وجود اینکه اسرائیل یکی از بزرگ‌ترین اهداف جهان محسوب می‌شود، همیشه برای رویارویی با این حملات آماده است. 

ادواردز اعلام کرد:

20 درصد از تمام سرمایه‌گذاری‌ها روی امنیت سایبری در جهان در کشور اسرائیل با 8.8 میلیون جمعیت صورت می‌گیرد؛ بنابراین اولویت آنها در این حوزه است. این مسئله برای آنها به لحاظ امنیتی بسیار اهمیت دارد.

وی تلاش می‌کند تا شرکت‌های اسرائیلی در ایالت لوئیزیانا سرمایه‌گذاری کنند؛ زیرا این ایالت به دلیل تأکید روی آموزش‌های مهارتی به رشد بالایی در حوزه سایبری رسیده است. علاوه بر این، مشتریان بالقوه‌ای در لوئیزیانا به دلیل صنایع کشتی‌رانی، نفت و گاز حضور دارند.

مولتون نیز اظهار داشت:

ما با هم مانند کره بادام زمینی و ژله، یعنی یک تناسب طبیعی، هستیم؛ فعالیت مشترک بهتر از جداگانه است. اسرائیل در زمینه تجارت بهترین است و باید اینطور باشد. اگر لوئیزیانا بتواند روی ضروریات این کشور سرمایه‌گذاری کند، می‌تواند امنیت اطلاعات ساکنانش را تأمین کرده و شاید این کار منجر به کشف علمی دیگری شود که زندگی همگان را تغییر می‌دهد.

ایالت لوئیزیانا در ماه می سال آینده میزبان کنفرانس امنیت سایبری خواهد بود. تمام شرکت‌های فناوری که هیئت نمایندگان در سفر خود با آنها دیدار کرده بودند، علاقه خود را به حضور در این رویداد و همکاری با مدارس و شرکت‌های کوچک کسب و کار در این ایالت برای پیشرفت فناوری اعلام کردند.
 

تازه ترین ها
هشدار
1404/11/10 - 11:17- آسیا

هشدار پلیس دبی برای محافظت از اطلاعات شخصی

پلیس دبی به ساکنان هشدار داد که از اطلاعات شخصی خود در برابر کلاهبرداری سایبری محافظت کنند.

انتشار
1404/11/10 - 11:08- تروریسم سایبری

انتشار پیش‌نویس لایحه حفاظت سایبری ملی رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی پیش‌نویس لایحه حفاظت سایبری ملی را برای سازمان‌های ضروری در بخش‌های حیاتی منتشر کرد.

حمله
1404/11/10 - 10:44- جرم سایبری

حمله سایبری به کارخانه بزرگ نان روسیه

حمله سایبری به کارخانه بزرگ نان ولادیمیر روسیه، تحویل مواد غذایی را مختل کرد.