about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

سرگرمی یا تخلیه اطلاعاتی؟

بستر وب شبکه های اجتماعی، مملو از نظرسنجی ها، بازی ها، متون و لینک های جذاب و ... است که نظر هر کاربری را با هر سلیقه ای به خود جلب می کند. کاربران با خیال راحت، با بسیاری از این سرگرمی های موجود، سرخوش هستند و اطمینان دارند که بسیاری از آسیب های امنیتی در این شبکه ها مدیریت و کنترل می شود. لذا آنان بدون واهمه و با اعتماد کامل، هر سؤال یا نظرسنجی که در این شبکه ها وجود دارد را پاسخ می دهند. اما در ورا این سؤالات یا نظرسنجی ها، پرسش های مخفی گنجانده شده است که پاسخ آن ها می تواند نتیجه ای فراتر از یک تفریح برای کاربر به ارمغان آورد.

مطمئناً دسته ای از افراد هستند که عقیده دارند، فعالیت آزادانه آنان در شبکه های اجتماعی نمی تواند اطلاعات شخصی شان را تهدید کند اما باید به یاد داشته باشند که تاریخ اثبات کرده است بسیاری از همین اطلاعات به ظاهر بیهوده توانسته منجر به گردآوری تحلیل هایی شود که با درصد خطای بسیار پایین، آینده برخی اتفاقات در جامعه را پیش بینی کند. نمونه بارز همین ادعا، پیش بینی بالای 90 درصدی نتایج مجلس ششم توسط سیامک نمازی بود.

مشکل اصلی در ارتباطات مجازی، مجازی دانستن آن است. شبکه های اجتماعی در کاربری امروزه، فضایی فراهم کرده است که افراد حقیقی را حتی در زندگی شخصی ما سهیم کرده است و این بدین جهت است که قوانین و حدود مشخصی در این ارتباطات وجود ندارد. ممکن است فردی در بعد حقیقی خود، بسیار مبادی آداب باشد اما شخصیت او در فضای مجازی کاملاً متناقض جلوه دهد. این بدان جهت است که فرد، فکر می کند با داشتن یک هویت جعلی می تواند چهره خود را مخفی نگاه دارد. البته با رشد و پیشرفت تکنولوژی، این فاصله ها کمتر خواهد شد و دیگر کسی نخواهد توانست خود را در هویت دیگری مخفی کند. اما باید توجه کرد که در پس همین هویت جعلی نیز اطلاعات شخص حقیقی پشت آن در خطر خواهد بود.

تازه ترین ها
ائتلاف
1404/11/23 - 19:03- هوش مصنوعي

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی شد

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی به دلیل نگرانی از ایمنی کودکان شد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

اهدا
1404/11/23 - 17:07- هوش مصنوعي

اهدا ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی توسط آنتروپیک

شرکت آنتروپیک ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی حامی مقررات هوش مصنوعی اهدا خواهد کرد.