about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

سرویس ایمیلی برای مقابله با NSA

دانشمندان آزمایشگاه فیزیک هسته‌ایCERN  که نگران جاسوسی NSA در ایمیل ها و مکاتبات اینترنتی خود هستند، مدتی است که یک سرویس ایمیل رمزگذاری شده را برای مقابله با آنها راه اندازی کرده اند. این خدمات فعلا در مرحله آزمایشی خود به سر می برد و کاربران با ثبت نام در آن می‌توانند آدرس ایمیل مورد نظرشان را رزرو کنند تا پس از راه اندازی سرویس یاد شده در اواخر تابستان امسال بتوانند از آن استفاده کنند.

ایده اصلی راه اندازی این سرویس متعلق به Andy Yen یکی از دانشجویان مقطع دکترا در آزمایشگاه CERN  بوده و او با همکاری حدود 40 نفر دیگر از متخصصان فیزیک و رایانه، آن را اجرایی کرده اند. گفته می شود تا با الان حدود 20 هزار نفر در این خدمات جدید ثبت نام کرده اند.

مهم‌ترین مزیت این سرویس ایمیل سادگی کار با آنست. اگر چه در دو دهه گذشته، سرویس‌های ایمیل زیادی با قابلیت رمزگذاری راه اندازی شده اند، اما هیچ یک از آنها سادگی سرویس مذکور را ندارند و کاربران عادی برای استفاده از آن دچار مشکل نخواهند شد.

Yen در ادامه بیان می کند که: " سرویس یاد شده اطلاعات را در زمان نگارش در مرورگر رمزگذاری کرده و سپس آن را برای سرور مربوطه ارسال می‌کند. لذا داده ها قبل از رسیدن به سرور رمزگذاری می شوند. "

استفاده از خدمات پایه این سرویس رایگان است، اما کاربران برای استفاده از هر یک گیگابایت فضای اضافی باید 5 دلار در ماه بپردازند.

تازه ترین ها
هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

درخواست
1404/07/16 - 12:00- آسیب پذیری

درخواست اقدام فوری اف‌بی‌آی و بریتانیا برای رفع آسیب‌پذیری اوراکل

شرکت اوراکل آخر هفته گذشته هشدار امنیتی تازه‌ای صادر کرد و از مشتریان خود خواست تا آسیب‌پذیری خطرناکی را که هم‌اکنون توسط مجرمان سایبری مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد، هرچه سریع‌تر برطرف کنند.