about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

برادکام (Broadcom) یک میلیارد دلار با مشارکت اتحادیه اروپا در اسپانیا در صنعت تراشه سرمایه گذاری میکند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، چارلی کاواس (Charlie Kawwas)، مدیر اجرایی شرکت آمریکایی برادکام (Broadcom) در پروژه ای با بودجه اتحادیه اروپا برای توسعه صنعت نیمه رسانا در اسپانیا سرمایه گذاری خواهد کرد.

چارلی کاواس در حساب توییتر خود گفت: خوشحالیم که تصمیم خود را برای سرمایه گذاری در اکوسیستم نیمه رسانا اسپانیا تحت برنامه پشتیبانی نیمه رسانا آنها اعلام کنیم.

وزارت اقتصاد اسپانیا در بیانیه ای اعلام کرد پروژه ای که برادکام در آن مشارکت خواهد داشت، یک میلیارد دلار ارزش دارد.

این وزارتخانه گفته است که این پروژه شامل ساخت تاسیسات نیمه رسانا در مقیاس بزرگ و منحصر به فرد در اروپا میباشد و هنوز هیچ مکانی برای آن انتخاب نشده است.

دولت اسپانیا اعلام کرده است که ۱۲ میلیارد یورو (۱۳ میلیارد دلار) از بودجه کمکی اتحادیه اروپا را که قرار است برای کمک به توسعه صنعت نیمه رسانا دریافت کند، اختصاص خواهد داد.

پیش از اعلام برادکام، دولت اسپانیا گفته بود که غول فناوری آمریکایی، شرکت سیسکو (Cisco) در حال برنامه ریزی برای افتتاح یک مرکز طراحی تراشه جدید در شهر بارسلونا در شمال شرقی اسپانیا میباشد.

اتحادیه اروپا به دنبال تقویت صنعت تراشه خود و کاهش وابستگی آن به آمریکا و آسیا میباشد.

 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/03/26 - 19:02- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد نسبت به تهدیدات هوش مصنوعی

سازمان ملل متحد خواستار اقدام جهانی در مورد تهدیدات هوش مصنوعی شد.

حمله
1404/03/26 - 16:44- جرم سایبری

حمله سایبری به ادارات دولتی کارولینای شمالی و جورجیا

یک شهرداری در کارولینای شمالی و دفتر دادستانی منطقه‌ای که چهار شهر در جورجیا را پوشش می‌دهد، با مشکلات عملیاتی ناشی از حملات سایبری اخیر روبه‌رو هستند.

هشدار
1404/03/26 - 16:23- آسیب پذیری

هشدار سازمان امنیت سایبری آمریکا در مورد آسیب پذیری سیمپل هلپ

مقامات امنیت سایبری فدرال آمریکا اعلام کردند که باندهای باج افزار اخیراً از یک آسیب پذیری در نرم افزار کنترل از راه دور دستگاهها به نام سمپل هلپ در طی یک سری حملات سوءاستفاده کرده اند.