about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

تحلیلگران معتقدند سرمایه‌گذاری روی هوش مصنوعی در خاورمیانه تا پایان سال 2019، حدود 43 درصد رشد خواهد داشت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس گزارش‌های منتشر شده، سرمایه‌گذاری روی هوش مصنوعی در مناطق آسیای غربی و آفریقا تا پایان سال 2019، حدود 43 درصد رشد کرده است؛ زیرا پروژه‌های محلی و استارت‌آپ‌ها به‌گونه‌ای طراحی می‌شوند که از قابلیت‌ها و بسترهای هوش مصنوعی بهره می‌گیرند. ارزش سرمایه‌گذاری یاد شده تا پایان سال به 374.2 میلیون دلار خواهد رسید.

مانشی رانجان (Manish Ranjan)، مدیر برنامه شرکت بین‌المللی داده برای بازار خدمات ابری و نرم‌افزار در آسیای غربی-آفریقا و ترکیه گفت:

استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی طیف گسترده‌ای از برنامه‌های تجاری را در برمی‌گیرد. فروشندگان نیز شروع به جایگذاری ویژگی‌های آن‌ها در محصولات خود می‌کنند تا به ارائه بیشترین مزایای تجاری برای کاربران خود بپردازند.

امارات متحده عربی، به عنوان دومین اقتصاد بزرگ کشورهای حوزه خلیج‌فارس، بیشترین بهره را از به کارگیری هوش مصنوعی خواهد برد. این انتظار وجود دارد که تا سال 2030 حداکثر 14 درصد از تولید ناخالص ملی این کشور -حدود 100 میلیارد دلار- برسد. پس از امارات عربستان قرار دارد که تولید ناخالص آن با کمک هوش مصنوعی 12.4 درصد افزایش پیدا می‌کند.

تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند سرمایه‌گذاری در امارات تا سال 2023 به صورت سالانه 19 درصد افزایش پیدا می‌کند. صنعت بانکداری و خرده‌فروشی در سال 2020 بیش از 33 درصد سرمایه‌گذاری‌ها را انجام می‌دهد. پس از آن دولت‌های مرکزی و صنعت مخابرات قرار خواهند گرفت.

سرمایه‌گذاری روی هوش مصنوعی در خاورمیانه-آفریقا در زمینه‌های گسترده‌ای ادامه پیدا خواهد کرد. برای مثال خودمختار سازی و سامانه‌های اطلاعاتی تهدید و جلوگیری، حدود 30 درصد کل هزینه‌ها را در 2020 به خود اختصاص می‌دهند.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.