about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

سرمایه گذاری بزرگ فوجیستو در خدمات ابری

این شرکت ژاپنی قصد دارد تا دو سال آینده ۱.۹۷ میلیارد دلار را به این کار اختصاص دهد. فوجیتسو که می‌کوشد جای پای خود را در بازار محصولاتی مثل زیرساخت‌های ابری (IaaS)، پلت‌فرم‌های ابری (PaaS)، نرم‌افزارهای ابری (SaaS) و خدمات یکپارچه‌سازی سیستم‌های پردازش ابری محکم کند، امیدوار است بتواند درآمد خود از این بازار را به ۳.۴۵ میلیارد دلار برساند.

شرکت فوجیتسو بخشی از این سرمایه را صرف راه‌اندازی دو پایگاه داده ویژه در بریتانیا و آمریکا خواهد کرد تا از طریق آن‌ها بتواند زیرساخت‌های ابری عمومی خود را عرضه کند. این شرکت دو پایگاه ویژه نیز در ایالات متحده راه‌اندازی خواهد کرد و زیرساخت‌های ابری خصوصی خود را از طریق آن‌ها عرضه خواهد کرد. فوجیتسو خدمات پردازش ابری خود در آسیا و اروپا را نیز از طریق شش پایگاه در اروپا و آسیا روانه بازار می‌کند.

این شرکت در حوزه پلت‌فرم‌های ابری PaaS صاحب محصول ویژه‌ای به نام RunMyProcess است که در واقع حاصل خرید شرکتی با همین نام در سال ۲۰۱۳ است. کامرون مک نوت، معاون اجرایی بخش راهکارها و تحویل جهانی فوجیتسو در این باره گفته است: " این سرمایه‌گذاری به نوآوری تجاری، نوآوری اجتماعی و تقویت قابلیت‌های سیستم تحویل جهانی شرکت کمک خواهد کرد."

شرکت پژوهشی Frost & Sullivan پیش‌بینی کرده است بازار خدمات پردازش ابری جهانی از ۳۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۳ به ۸۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۶ خواهد رسید.

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/01 - 12:12- هوش مصنوعي

استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در زمینه پیشنهادهای درمانی

ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند اطلاعات کلیدی بیمار و پیشنهادهای درمانی را به طور دقیق ارائه دهند.

سرمایه‌گذاری
1404/09/01 - 11:48- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری نوکیا در حوزه هوش مصنوعی در آمریکا

نوکیا قصد دارد ۴ میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی در ایالات متحده سرمایه‌گذاری کند.

احتمال
1404/09/01 - 11:19- آمریکا

احتمال فروش تراشه‌های انویدیا به چین

ایالات متحده در حال بررسی فروش تراشه‌های H200 انویدیا به چین است.