about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی مبلغ 100 میلیون دلار برای معامله اسکالیر جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ براساس پرونده ارائه شده در کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده، «SentinelOne»، شرکت امنیت سایبری اسرائیلی مبلغ 103 میلیون دلار در ماه فوریه سال جاری جمع‌آوری کرده است. این دور سرمایه‌گذاری تا حدی با هدف تأمین بودجه برای خرید اسکالیر (Scalyr)، شرکت آمریکایی، یک پلتفرم تجزیه و تحلیل داده در مقیاس ابری، به مبلغ 155 میلیون دلار بود که در ماه فوریه امسال نیز اعلام شد.

در این دور سرمایه‌گذاری، «Insight Partners» و همچنین سایر سرمایه‌گذاران موجود حضور داشتند.

SentinelOne در ماه نوامبر گذشته با ارزیابی بیش از 3 میلیارد دلار، 267 میلیون دلار سرمایه جمع‌آوری کرد. این دور سرمایه‌گذاری، ششمین دوره برای این شرکت اسرائیلی بود که به‌وسیله «Sequoia Capital» و «Tiger Global»، شرکت‌های سرمایه‌گذاری آمریکایی رهبری شد. استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی، توسعه دهنده فناوری هوش مصنوعی برای شناسایی رفتارهای غیرعادی در شبکه‌های سازمانی، دارای 4000 مشتری جهانی است و در دفاتر خود در تل‌آویو، ایالات متحده، اروپا و آسیا حدود 600 نفر را استخدام می‌کند.

طبق گزارش بلومبرگ از ماه فوریه سال جاری، SentinelOne در حال آماده‌سازی برای عرضه اولیه به ارزش حدود 10 میلیارد دلار بود. بلومبرگ خاطرنشان کرد که این پیشنهاد شاید در سال جاری رخ دهد، اما برنامه‌های شرکت در مراحل اولیه است و ارزیابی و زمان‌بندی آنها هنوز تغییر می‌کند. SentinelOne در این خصوص هنوز اظهارنظری نکرده است.

SentinelOne، واقع در «Mountain View»، کالیفرنیا، در سال 2013 به‌وسیله تومر وینگارتن (Tomer Weingarten) و آلموگ کوهن (Almog Cohen) تأسیس شد.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/11/20 - 15:09- تروریسم سایبری

استفاده از ابزارهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در سازمان‌های اطلاعاتی غرب

استارت‌آپ اسرائیلی رادیانت ابزارهای جاسوسی بدون کلیک را برای سازمان‌های اطلاعاتی غربی می‌سازد.

اجرای
1404/11/20 - 14:23- اقیانوسیه

اجرای پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی

شرکت «Cowbell» و زوریخ، پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی راه‌اندازی کردند.

تأمین
1404/11/20 - 14:22- سایرفناوری ها

تأمین انرژی خورشیدی مراکز داده گوگل توسط توتال انرژی

شرکت توتال انرژی، انرژی خورشیدی موردنیاز برای مراکز داده گوگل در تگزاس را تأمین خواهد کرد.