about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

شرکت اومنیکس مبلغ 8.5 میلیون دلار برای توسعه آنتی بیوتیک‌های نسل بعدی با هدف درمان عفونت جمع‌آوری کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «Omnix Medical»، توسعه دهنده عوامل جدید آنتی بیوتیکی برای درمان عفونت‌های بیمارستانی از جمله باکتری‌های مقاوم در برابر دارو، مبلغ 8.5 میلیون دلار در دور جدید سرمایه‌گذاری به رهبری «Tal Capital» و «Entrée Capital» و با مشارکت «CBG Group»، «Xenia Ventures» و «VLX Ventures» و همچنین با پشتیبانی اداره نوآوری اسرائیل جمع‌آوری کرده است.

Omnix Medicine آزمایش حیوانی را با موفقیت به اتمام رسانده که اثربخشی و امنیت این راه‌حل را اثبات می‌کند. بودجه جدید به شرکت امکان شروع آزمایشات بالینی با انسان را می‌دهد. این شرکت از زمان تأسیس خود در سال 2015، مبلغ 10 میلیون دلار جمع‌آوری کرده است.

این شرکت به‌وسیله موشیک کوهن کاتنر (Moshik Cohen-Kutner)، مدیرعامل، نیف باچنوف (Niv Bachnoff)، مدیر ارشد فروش و رام لاکریتز (Rom Lakritz)، مدیر ارشد عامل و مالی تأسیس شد؛ آنها پس از تجزیه و تحلیل نحوه عملکرد سیستم ایمنی حشرات در برابر عفونت‌ها، به ایده منحصربه‌فرد خود برای راه‌حل رسیدند. حشرات به میکروب‌های بیماریزا نفوذ می‌کنند و آنها را با مولکول‌های منحصربه‌فرد معروف به پپتیدهای ضد میکروبی طبیعی، که فقط به میکروب‌ها آسیب می‌رسانند و برای سلول‌های انسان سمی نیستند، از بین می‌برند. Omnix پتانسیل عظیم این مولکول‌ها را تشخیص و فناوری را براساس فعالیت آنها توسعه داده است.

اومنیکس کار را در انکوباتور VLX Ventures آغاز کرد؛ زمانی که ایده دیگری نداشت و آن را با سازمان نوآوری اسرائیل سرمایه‌گذاری کرد. در حال حاضر Omnix مشغول برنامه‌ریزی برای آزمایش بالینی‌ترین راه‌حل انسانی خود به نام «OMN6» است که از مکانیزم منحصربه‌فرد اجرایی استفاده می‌کند و نمایانگر کلاس جدیدی از آنتی بیوتیک‌ها است که با اثر سریع ضد باکتری مشخص می‌شود.

کوهن کاتنر در این خصوص گفت :

«تکمیل چرخه بودجه به شرکت اجازه می‌‎دهد تا به‌طور حرفه‌ای و ایمن به مرحله بعدی تولید دارو، آزمایشات بالینی، وارد شود و یک فناوری ابتکاری و نجات دهنده زندگی را راه‌اندازی کند.»

باچنوف نیز اظهار داشت :

«ما از یک فناوری طبیعی استفاده کردیم که ثابت شده برای 200 میلیون سال در از بین بردن میکروب‌ها بسیار مؤثر بوده است. ما آن را با مهندسی منحصربه‌فرد Omnix بهبود بخشیدیم تا بتوانیم آن را به داروی نوآورانه و آنتی بیوتیک تبدیل کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
بررسی
1404/08/26 - 12:58- آسیا

بررسی قوانین جدید در زمینه ارزهای دیجیتال

ژاپن در حال بررسی قوانین جدید در زمینه ارزهای دیجیتال است.

راه‌اندازی
1404/08/26 - 12:39- هوش مصنوعي

راه‌اندازی محیط آزمایشی در زمینه هوش مصنوعی توسط سنگاپور

سنگاپور یک محیط آزمایشی جهانی برای آزمایش مسئولانه هوش مصنوعی راه‌اندازی کرد.

اذعان
1404/08/26 - 12:38- تروریسم سایبری

اذعان کارشناسان به ناتوانی رژیم صهیونیستی در حوزه امنیت سایبری

کارشناسان نظامی و امنیتی در سراسر جهان، شکست رژیم صهیونیستی در حوزه امنیت سایبری را تأیید کردند.