about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

استارت‌آپ اسرائیلی «proteanTecs» مبلغ 50 میلیون دلار در سری سوم سرمایه‌گذاری جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «proteanTecs»، استارت‌آپ مستقر در حیفا و توسعه دهنده فناوری عمیق مبتنی بر داده برای نظارت بر سلامت سیستم‌های الکترونیکی در کل چرخه عمر اعلام کرد که در دور سوم سرمایه‌گذاری مبلغ 50 میلیون دلار جمع‌آوری کرده است. آخرین دور، پس از یک دور سرمایه‌گذاری در ماه اوت سال گذشته، مجموع بودجه شرکت را به 150 میلیون دلار رساند. proteanTecs گفت که از این بودجه برای توسعه شرکت، تسریع در توسعه محصولات و ایجاد همکاری راهبردی با شرکای جدید استفاده خواهد کرد. این دور به‌وسیله فناوری‌های «Koch Disruptive» رهبری شد.

شرکت اسرائیلی که در سال 2017 تأسیس شد، تله‌متری چیپ جهانی (UCT) را برای سیستم‌های الکترونیکی در طول چرخه عمر آنها توسعه و عملکرد و قابلیت اطمینان آنها را در طول استفاده مداوم از آنها افزایش می‌دهد. با استفاده از قابلیت‌های هوش مصنوعی برای داده‌های جدید جمع‌آوری شده به‌وسیله حسگرهای جاسازی شده در تراشه، proteanTecs بینش جدیدی را ارائه می‌دهد، کیفیت تراشه و سیستم‌هایی که در آن نصب شده را بهبود می‌بخشد و به کاربران در مورد خرابی‌ها هشدار و بنابراین چرخه عمر محصول را افزایش می‌دهد.

در میان سرمایه‌گذاران جدید برخی از بزرگ‌ترین نام‌های صنعت الکترونیک جهانی وجود دارد : «Porsche SE»، سرمایه‌گذار جهانی در بخش‌های تحرک و فناوری صنعتی؛ «Advantest»، بزرگ‌ترین تولید کننده تجهیزات آزمایش تراشه در جهان؛ و «MediaTek»، تولید کننده سیستم‌های الکترونیکی برای دستگاه‌های تلفن همراه و سایر محصولات مصرفی.

شای کوهن (Shai Cohen)، مدیرعامل و بنیانگذار proteanTecs گفت :

«این سرمایه‌گذاری رهبری فناوری و بازار proteanTecs را تقویت و راهبرد ما را برای گرد هم آوردن دیدگاه‌های متنوع رهبران بازار به منظور حل یک چالش متقابل ضمن معتبر کردن نیاز به راه‌حل‌های نظارت پیشرفته از طراحی تا زمینه محکم می‌کند. ما از حمایت و چشم‌انداز مشترک سرمایه‌گذاران فعلی و جدید برای ایجاد یک زبان داده مشترک در صنعت سپاسگزاریم.»

اِلی گرونر (Eli Groner)، مدیر عامل شرکت Koch Disruptive Technologies نیز در این خصوص اظهار داشت :

«proteanTecs فناوری جدیدی را برای نظارت بر سیستم‌های الکترونیکی ارائه می‌دهد و یک راه‌حل جامع در کل چرخه عمر سیستم در زمینه‌های مختلف تأمین می‌کند. سرمایه‌گذاری ما در این شرکت بیان کننده اعتقاد به کارکنان شرکت و محصول است که آنها توسعه داده‌اند و ما اطمینان داریم که این امر تغییری در صنعت جهانی ایجاد خواهد کرد.»

لوتس مِشکه (Lutz Meschke)، عضو هیئت مسئول مدیریت سرمایه‌گذاری در Porsche SE ادعا کرد :

«با توجه به پیشرفت سریع فناوری و نیازهای روزافزون به نسل جدید تراشه‌ها، ما شاهد پتانسیل عظیم بازار برای استفاده از فناوری proteanTecs از نظر قابلیت اطمینان، عملکرد و مدیریت قدرت هستیم.»

دفتر مرکزی استارت‌آپ اسرائیلی در حیفا است و دفاتری در کالیفرنیا، نیوجرسی، تل‌آویو و تایوان نیز دارد. این شرکت دارای 130 کارگر، 90 نفر در اراضی اشغالی، است و قصد دارد سال آینده تعداد کل آنها را به بیش از 200 نفر برساند.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.