about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

استارت‌آپ اسرائیلی «SuperCom» مبلغ 5 میلیون دلار سرمایه جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «SuperCom»، شرکت متخصص شناسایی، نظارت و راهکارهای امنیتی دیجیتال اعلام کرد مبلغ 5 میلیون دلار سرمایه جمع‌آوری کرده است. این بودجه برای حمایت از رشد شرکت استفاده خواهد شد.

در عوض درآمد 5 میلیون دلاری، SuperCom یک سفته 2 ساله بدون وثیقه به یک سرمایه‌‎گذار شرکتی داد. سفته دارای 5 درصد کوپن سالانه و افزایش داخلی مانده سفته به میزان 5 درصد هر 6 ماه برای هر قسمت از سفته که قبل از سررسید پرداخت نشده است. کلیه اصل و سود تعلق گرفته در سررسید به‌صورت تک پرداخت باید باشد و شرکت حق دارد پیش پرداخت هر قسمت از سفته را در هر زمان بدون جریمه پیش پرداخت انجام دهد. علاوه بر این، در هر زمان و پس از 12 ماه این امکان وجود دارد که کلیه یا بخشی از سفته را با استفاده از سهام عادی آن، مشروط به رعایت برخی شرایط، پرداخت کند.

اوردان ترابلسی (Ordan Trabelsi)، مدیرعاملSuperCom  گفت :

«ما خوشحالیم که این سرمایه را با هدف تأکید بر پشتیبانی از رشد در آینده تأمین کردیم. پیروزی‌های متعدد در مناقصات دولتی باعث ایجاد رقابت و فن‌آوری اختصاصی باعث معرفی توانایی‌های جدید و عملکرد برتر و نیاز روزافزون کشورها به استفاده از نظارت الکترونیکی و فناوری امنیت سایبری باعث ایجاد فرصتی در راستای افزایش و رشد سهم ما در بازار می‌شود.»

ترابلسی خاطرنشان کرد :

«ما معتقدیم که ماندن در خط مقدم نوآوری فناوری و همچنین ادامه رشد ردپای جهانی ما با استقرار بیشتر پروژه‌ها در مناطق جغرافیایی بیشتر، امری ضروری است. این بودجه به ما کمک می‌کند تا سرمایه اولیه مورد نیاز برای پشتیبانی از استقرار پروژه‌های جدید را تأمین کنیم و به رشد خود ادامه دهیم. علاوه بر این، ما قصد داریم به سرمایه‌گذاری در بخش تحقیق و توسعه و سرمایه‌گذاری در فروش و بازاریابی برای دستیابی به مشتریان بیشتر، ضمن ارائه خدمات استثنایی و مدیریت پروژه به مشتریان فعلی، ادامه دهیم. و به نوبه خود، انتظار داریم که علاوه بر بقا، در آینده رشد روندهای درآمد مکرر با حاشیه بالا نیز داشته باشیم.»

منبع:

تازه ترین ها
بازتعریف
1404/03/28 - 14:21- آسیا

بازتعریف میدان نبرد در درگیری ایران و رژیم صهیونیستی

در درگیری ایران و رژیم صهیونیستی، موشک‌ها، پهپادها و دکترین نظامی میدان نبرد را بازتعریف می‌کنند.

آیا
1404/03/28 - 12:08- جنگ سایبری

آیا رژیم صهیونیستی واقعاً می‌تواند واتساپ را هک کند؟

مقامات ایرانی امروز از شهروندان خواستند فوراً اپلیکیشن واتساپ را از تلفن‌های همراه خود حذف کنند.

حمله
1404/03/28 - 11:38- جنگ سایبری

حمله سایبری به صرافی رمزارز ایرانی نوبیتکس

نوبیتکس، بزرگ‌ترین صرافی رمزارز ایران، ظاهراً روز چهارشنبه هدف یک رخنه امنیتی گسترده قرار گرفته و متحمل زیان بیش از ۴۸ میلیون دلاری شده است.