about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شرکت‌های فیلیپینی «PLDT» و «Smart» مبلغ 3 میلیارد پزو در حوزه امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت‌های مخابراتی فیلیپینی تلفن راه دور (PLDT) و «Smart Communications» در ماه نوامبر سال جاری فاش کردند که مبلغ 3 میلیارد پزو در زیرساختهای امنیت سایبری خود سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

این سرمایه‌گذاری به گروه عملیاتهای امنیت سایبری (CSOG) آنها کمک کرد تا بیش از 123 میلیون شاخص سازش (IOC) را در پایگاه اطلاعات تهدید شرکت جمع‌آوری کند.

شاخص‌ها این امکان را برای PLDT و Smart فراهم کردند تا بیش از 114 میلیون حمله سایبری و نقض داده را خنثی و همچنین 13 میلیارد تلاش برای باز کردن دامنه‌های مخرب را تا پایان سپتامبر سال جاری مسدود کنند.

آنجل ردوبل (Angel Redoble)، مدیر ارشد امنیت اطلاعات شرکت تلفن راه دور فیلیپین و اسمارت تأکید کرد : «امنیت سایبری به یک دستور کار ملی تبدیل شده است. ما به متحدانی از دولت و سازمان‌های خصوصی نیاز داریم تا فیلیپینی‌ها را در برابر حملات سایبری ایمن نگه دارند. ما دیگر سیستم‌ها را ایمن نمی‌کنیم، ما کل جوامع را ایمن نگه می‌داریم.»

گروه PLDT همچنین به ساخت یک مرکز امنیت سایبری پیشرفته در پایگاه هوایی ویلامور در شهر پاسای کمک کرد.

این تأسیسات به عنوان بخشی از مدرن‌سازی، قابلیت‌های دفاع سایبری ارتش فیلیپین را تقویت می‌کند.

علاوه بر این، PLDT و اسمارت اخیراً یک یادداشت تفاهم (MOU) با گردان سایبری ارتش فیلیپین برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات تهدید سایبری امضا کردند.

کارشناسان اعلام کردند که هر 2 شرکت مخابراتی فیلیپینی، فرهنگ امنیت سایبری را در محل کار پرورش می‌دهند.

شبیه‌سازی‌های فیشینگ و آگاهی منظم گروه عملیاتهای امنیت سایبری، از ضعیف‌ترین پیوند تا تبدیل شدن به ضرب‌کننده نیرو، توانایی کارکنان PLDT و Smart را در شناسایی فایل‌های مخرب افزایش داده است.

تاکنون، گزارش‌های کارمندان از زمان راه‌اندازی شبیه‌سازی‌های مخابراتی 6 برابر شده و گروه PLDT با توجه به سهل‌انگاری کارمندان هیچ تخلفی را متحمل نشده است.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.