about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

عربستان سعودی با هدف تنوع بخشیدن به اقتصاد مبلغ 20 میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی و داده تا سال 2030 سرمایه‌گذاری می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ عربستان سعودی با ادعای تنوع بخشیدن به اقتصاد مبتنی بر نفت خود، راهبرد سرمایه‌گذاری چند میلیارد دلاری در هوش مصنوعی (AI) و داده‌ها را تا سال 2030 اعلام کرد. این کشور قصد دارد 20 هزار متخصص تربیت کند، 300 استارت‌آپ فعال داشته باشد و 20 میلیارد دلار سرمایه ملی و خارجی در حوزه داده‌ها و هوش مصنوعی جذب کند.

عبدالله بن شرف الغامدی (Abdullah bin Sharaf Al-Ghamdi)، رئیس سازمان اطلاعات و هوش مصنوعی در اجلاس جهانی هوش مصنوعی، که در ریاض برگزار شد، گفت :

«هدف این راهبرد، تبدیل کردن عربستان سعودی به مکانی است که بهترین داده‌ها و هوش مصنوعی در آن به واقعیت تبدیل شود؛ این کار اساس و جهتی را تعیین می‌کند که طبق آن ما می‌توانیم پتانسیل داده‌ها و هوش مصنوعی را برای تحقق اولویت‌های تحول ملی خود و تبدیل کردن عربستان سعودی به یک مرکز جهانی برای داده‌ها و هوش مصنوعی ایجاد کنیم.»

اواخر ماه اکتبر امسال، مرکز ملی هوش مصنوعی (NCAI) عربستان سعودی از همکاری راهبردی با هوآوی در زمینه توسعه توانایی ملی هوش مصنوعی خبر داد. این مرکز، شاخه‌ای از سازمان اطلاعات و هوش مصنوعی عربستان سعودی (SDAIA) است که مسئولیت ترویج اجرای راهبرد ملی هوش مصنوعی، نوآوری هوش مصنوعی و ظرفیت‌سازی را دارد.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/30 - 15:56- هوش مصنوعي

همکاری آنتروپیک با هند در زمینه هوش مصنوعی

آنتروپیک به دنبال همکاری عمیق‌تر در زمینه هوش مصنوعی با هند است.

مایکروسافت:
1404/11/30 - 15:06- سایرفناوری ها

مایکروسافت: فکر نمی‌کنیم اداره مهاجرت آمریکا از فناوری ما استفاده کند

مایکروسافت اعلام کرد که اداره مهاجرت و گمرک آمریکا از فناوری این شرکت برای نظارت گسترده بر غیرنظامیان استفاده نمی‌کند.

دورزدن
1404/11/30 - 14:28- آمریکا

دورزدن ممنوعیت‌های محتوا توسط پورتال آنلاین آمریکا

ایالات متحده قصد دارد پورتال آنلاینی را برای دورزدن ممنوعیت‌های محتوا در اروپا و جاهای دیگر راه‌اندازی کند.