about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ رژیم صهیونیستی قصد دارد تا کمپین حملات سایبری‌اش علیه گروه‌های مخالف این رژیم در فضای مجازی را به صورت بی‌سابقه‌ای تقویت کند و برای این کار بودجه کلانی را اختصاص داده است.
خبرهای منتشر شده از جانب برخی شرکت‌های فناوری در اسرائیل حاکی از آن است که به این شرکت‌ها مجوز داده شده تا موجی از حملات گسترده سایبری علیه گروه‌های مخالف این رژیم به راه بیندازند. این حملات شامل طراحی الگوریتم‌هایی برای محدود کردن فعالان سایبری این حوزه و آغاز روندی برای پیگیری این افراد در فضای مجازی می‌شود. این رژیم به شرکت‌های بزرگ فناوری خود این اختیار را داده که از ابزارهای نوین جاسوسی برای شنود و رصد فعالان و یا مسلمانانی که برای تحریم اسرائیل در اروپا و آمریکا تلاش می‌کنند، استفاده کنند.
یکی از جنبش‌هایی که این رژیم تلاش گسترده ای را برای مبارزه با آن در فضای مجازی به راه انداخته، جنبش انزوا، عدم سرمایه گذاری و تحریم اسرائیل (BDS) است. این جنبش، جنبشی است که در سال 2005 در اروپا و آمریکا به راه افتاد و مشابه جنبش ضد آپارتاید در آفریقای جنوبی است. البته به نقل از برخی منابع خبری، علاوه بر این موضوع، رژیم صهیونیستی اقدام به تهدید وبگاه‌ها یا کمپین‌های اینترنتی خاصی می‌کند که با اسلام هراسی مبارزه می‌کنند. به عنوان مثال، این موضوع در مورد یک وبگاه فرانسوی فعال در مبارزه با اسلام هراسی اتفاق افتاده است و در آن هکرهای اسرائیلی با تغییر ظاهر وبگاه مذکور، اقدام به قرار دادن عکسی با محتوای بمباران هوایی بر روی صفحه اول آن وبگاه کرده‌اند که محتوایی تهدید آمیز داشته است. البته رژیم صهیونیستی مطابق معمول نیت خود را چیزی برخلاف اخبار عنوان شده اعلام کرده و می‌گوید که قصد او از انجام چنین حملاتی صرفاً مبارزه با گروهک‌های تروریستی نظیر داعش است؛ بهانه‌ای که این رژیم سعی در سوءاستفاده از آن برای پوشش گذاردن بر عملیات آفندی خود در فضای مجازی دارد.

 

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.