about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ رژیم صهیونیستی قصد دارد تا کمپین حملات سایبری‌اش علیه گروه‌های مخالف این رژیم در فضای مجازی را به صورت بی‌سابقه‌ای تقویت کند و برای این کار بودجه کلانی را اختصاص داده است.
خبرهای منتشر شده از جانب برخی شرکت‌های فناوری در اسرائیل حاکی از آن است که به این شرکت‌ها مجوز داده شده تا موجی از حملات گسترده سایبری علیه گروه‌های مخالف این رژیم به راه بیندازند. این حملات شامل طراحی الگوریتم‌هایی برای محدود کردن فعالان سایبری این حوزه و آغاز روندی برای پیگیری این افراد در فضای مجازی می‌شود. این رژیم به شرکت‌های بزرگ فناوری خود این اختیار را داده که از ابزارهای نوین جاسوسی برای شنود و رصد فعالان و یا مسلمانانی که برای تحریم اسرائیل در اروپا و آمریکا تلاش می‌کنند، استفاده کنند.
یکی از جنبش‌هایی که این رژیم تلاش گسترده ای را برای مبارزه با آن در فضای مجازی به راه انداخته، جنبش انزوا، عدم سرمایه گذاری و تحریم اسرائیل (BDS) است. این جنبش، جنبشی است که در سال 2005 در اروپا و آمریکا به راه افتاد و مشابه جنبش ضد آپارتاید در آفریقای جنوبی است. البته به نقل از برخی منابع خبری، علاوه بر این موضوع، رژیم صهیونیستی اقدام به تهدید وبگاه‌ها یا کمپین‌های اینترنتی خاصی می‌کند که با اسلام هراسی مبارزه می‌کنند. به عنوان مثال، این موضوع در مورد یک وبگاه فرانسوی فعال در مبارزه با اسلام هراسی اتفاق افتاده است و در آن هکرهای اسرائیلی با تغییر ظاهر وبگاه مذکور، اقدام به قرار دادن عکسی با محتوای بمباران هوایی بر روی صفحه اول آن وبگاه کرده‌اند که محتوایی تهدید آمیز داشته است. البته رژیم صهیونیستی مطابق معمول نیت خود را چیزی برخلاف اخبار عنوان شده اعلام کرده و می‌گوید که قصد او از انجام چنین حملاتی صرفاً مبارزه با گروهک‌های تروریستی نظیر داعش است؛ بهانه‌ای که این رژیم سعی در سوءاستفاده از آن برای پوشش گذاردن بر عملیات آفندی خود در فضای مجازی دارد.

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.