about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

سرمایه‌گذاران ایرلندی در ایران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ رئیس نظام صنفی رایانه‌ای ناصر علی سعادت در نشست خبری پایان سال سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در ارتباط با نحوه تخصیص وام وجوه اداره شده وزارت ارتباطات اظهار کرد: تخصیص این وام‌ها بر اساس فرمول شفاف و مشخصی صورت می‌گیرد و بعد از سال‌ها که جلوی آن گرفته‌شده بود، وزارت ارتباطات دولت کنونی مجدداً اعطای آن‌ها را از سر گرفت.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور بابیان اینکه در زمان‌های عدم تخصیص این وام هیچ‌گونه اعتراضی وجود نداشت، ابراز کرد: حالا برخی که اصلاً تقاضای وام نداشتند، به نحوه تخصیص وام ایراد می‌گیرند.
وی افزود: با توجه به اینکه مدت‌زمانی طولانی جلوی تخصیص این وام‌ها گرفته‌شده بود لذا طبیعی است که سازوکار تخصیص مجدد با مشکلاتی مواجه باشد؛ البته در این زمینه هم معاون فناوری وزارت ارتباطات دنبال فرمول جدیدی جهت تخصیص وام‌هاست.

او در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه شاید عده‌ای از متقاضیان دریافت وام وجوه اداره شده که معترض هستند، به این گلایه دارند که چرا اسامی رؤسای سابق سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و برخی اعضای هیئت‌مدیره آن جزو دریافت‌کنندگان وام هستند؛ نظر شما دراین‌باره چیست؟ گفت: آدم‌هایی که در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای هستند همه از فعالان اقتصادی و کارآفرینان هستند لذا هیچ تناقضی در این زمینه وجود ندارد زیرا من مدیر که نمی‌توانم کسب‌وکارم را برای نظام صنفی رایانه‌ای تعطیل کنم.

سعادت خاطرنشان کرد: اگر روزی من هم وام گرفتم تعجب نکنید کما اینکه در حال حاضر هم وام‌های بسیاری از بانک‌های کشور با سود بالای 30 درصد گرفته‌ام.

رئیس نصر کشور افزود: کمیته تخصصی وام وجوه اداره شده با حضور نماینده سازمان نصر تشکیل می‌شود و واقعاً اگر کسی فکر می‌کند تقاضایی داشته و لایق دریافت وام وجوه اداره شده بوده، بهتر است پرونده خود را برای بررسی ارائه کند و روی هوا حرف نزند.

وی افزود: ما حاضریم به تمام متقاضیان دریافت وام مشاوره دهیم تا با دانستن معیارهای به سمت درخواست بروند.
سعادت خاطرنشان کرد: شاید برای دریافت وام بانکی با بازپرداخت بالا بتوان برگ خرید صوری ارائه کرد و وام گرفت اما بازپرداخت وام وجوه اداره شده پایین و قرار است با شرایطی خاص تخصیص یابد لذا بررسی معیارهایی چون مدل کسب‌وکار، «R&D»، نرخ بازگشت سرمایه و... ضروری است.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای همچنین درباره مذاکرات این سازمان برای جذب سرمایه‌گذار خارجی نیز گفت: شرکت‌های ایرلندی که تمایل به سرمایه‌گذاری در ایران دارند ماه می وارد کشور می‌شوند تا شرکت‌های مدنظرشان را برای شرکت و همکاری انتخاب کنند.

او افزود: مذاکره با کشورهای دیگری نظیر بلغارستان، کانادا، فرانسه و ایتالیا هم داریم تا از این طریق سرمایه‌گذاران را به سمت شرکای مناسب در ICT برسانیم.

سعادت همچنین گفت: وقتی هیئتی تجاری وارد ایران می‌شود، باید درخواستی برای حضور مستقل هیئت آی‌تی آن‌ها داشت زیرا نمی‌توان با یکی دو شرکت فناوری اطلاعات در کنار صنایع دیگر مذاکره کرد.

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.