about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

سرقت 7.7 میلیون دلاری هکر ها از Kickico

Kickico یک ارز رمز پایه است که بر بستر بلاک چین اتریوم پیاده سازی شده است و در مرحله ICO (عرضه اولیه سکه) قرار دارد. چندی پیش مهاجمان از طریق یک نقص امنیتی، کلید خصوصی قرارداد هوشمند KickCoin را به دست آورده و به شبکه قرارداد هوشمند Kickico دسترسی مستقیم پیدا کردند.

تیم Kickico ادعا کرده که کنترل کامل قرارداد هوشمند را به دست آورده است و به کاربرانی که توکن های آن ها سرقت شده است وعده داد که تمامی Kickcoin های سرقت شده را به صاحبان شان باز می گرداند.

بر اساس تحقیقات انجام شده 70 میلیون توکنKickico  که ارزش آن برابر 7.7 میلیون دلار می باشد، دزدیده شده است. نکته جالب توجه آن است که پس از سرقت، این ICO با رشد قیمت مواجه شده و قیمت آن با 3.43 درصد افزایش به 0.117221 دلار رسیده است. در حالی که معمولاً در حوزه ارز های رمز نگاری شده، وقتی که یک رمز ارز یا توکن هک می شود و یا سرقتی از آن صورت می گیرد با کاهش شدید قیمت مواجه می شود. از این افزایش قیمت می توان نتیجه گیری کرد که هنوز بازار ارز های رمز پایه به ثبات و پایداری نرسیده است و نمی توان آن را پیش بینی و به آن اعتماد کرد.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.