about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شرکت کسپرسکی که در زمینه امنیت سایبری فعالیت می کند، در گزارشی اعلام کرد، در سه ماه دوم سال 2018، بیش از 2.3 میلیون دلار رمز ارز توسط مجرمان سایبری به سرقت رفته است و این شرکت در این مدت، از بازدید بیش از 60 هزار کاربر از وب سایت های جعلی جلوگیری کرده است. این وب سایت های تقلبی شامل کیف پول و صرافی های ارز های رمزنگاری بوده اند. این مجرمان سایبری قربانیان خود را وادار می کردند که در ICO های تقلبی و توکن های جعلی که در این ICO ها عرضه می شد سرمایه گذاری کنند. کوین دسک (CoinDesk) نیز گزارش داد وب سایت های مخربی که خود را به عنوان سرویس دهنده در زمینه ارز های رمزپایه معرفی می کنند. به کلاهبرداری از قربانیان مشغول می باشند و اکثراً، سرمایه های بدست آمده از قربانیان خود را به ارز دیجیتال تبدیل می کنند و یا اینکه از کاربر می خواهند تا سرمایه گذاری خود را با استفاده از رمز ارز ها انجام دهد.

کسپرسکی همچنین اشاره کرد که پایداری حملات به سازمان های مالی بیانگر آن است که استفاده از ارز های دیجیتال توسط کاربران در حال گسترش می باشد ولی همه کاربران به اندازه کافی از خطرات احتمالی این حوزه آگاه نیستند و این باعث می شود که مهاجمان به سرقت اطلاعات حساس از طریق فیشینگ روی بیاورند.

عدم آگاهی بسیاری از کاربران با ارز های رمزنگاری شده، راحتی انتقال، نبود مکانیسمی برای برگشت به حساب مبدأ، عدم قانون گذاری و به رسمیت شناخته شدن رمز ارز ها توسط دولت ها و بسیاری عوامل دیگر باعث می شود که زمینه سوء استفاده از این نوع ارز ها فراهم شود و بسیاری از مهاجمان سایبری به روش های مختلف به کلاهبرداری از مالکان این رمز ارز ها بپردازند.

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.