about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

سرقت پول نقد از عابر بانک ها

بدافزاری جدید با نفوذ به خودپرداز ها هنگ کنگ، اقدام به سرقت پول نقد از این عابر بانک ها می کند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از هک رید؛ یکی از روش های سرقت از دستگاه های خودپرداز که اخیراً در کشورهای اروپایی و آسیایی رواج بسیاری پیدا کرده، هک کردن این دستگاه ها و دزدیدن مبالغ بالایی از اسکناس است. از این رو بدافزاری جدید در حوزه پولی و بانکی شناسایی شده است که اقدام به سرقت پول نقد از عابر بانک ها می کند. نام این بدافزار« ATMJackpot » بوده و در هنگ کنگ یافت شده است.

این بدافزار طبق تحقیقات کارشناسان شرکت امنیت سایبری «Netskope» شناسایی شده و یک تهدید بزرگ در حوزه پولی و بانکی محسوب می شود.

نام این بدافزار «ATMJackpot» بوده و برگرفته از نام خودپرداز ها است.

در تاریخ 28 مارس 2018 محققان موفق به کشف بدافزار مذکور شدند و دریافتند که این بدافزار با روی کرد سرقت پول های عابر بانک به سیستم های خودپرداز نفوذ می کند.

بدافزار مذکور بسیار ساده بوده و کار با محیط گرافیکی آن نیز بسیار آسان شده است.

این بدافزار به دو صورت وارد سیستم خودپرداز ها میشود یکی به صورت فیزیکی و دیگری از راه دور هم میتواند وارد سیستم بانکی شده و استقرار پیدا کند.

برای استقرار فیزیکی این بدافزار نیاز به تخریب خود پرداز نبوده و فقط از طریق پورت USB می توان به سیستم نفوذ کرد.

مجرمان سایبری توانسته اند این بدافزار را به گونه ای طراحی کنند که با کلیه نسخه های ویندوز کار کند و برای مخفی ماندن آن از کلاس های خود ویندوز استفاده شده و از گزیه «XFS» برای ورود به بخش مدیریت استفاده شده است.

 

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/01 - 12:12- هوش مصنوعي

استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در زمینه پیشنهادهای درمانی

ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند اطلاعات کلیدی بیمار و پیشنهادهای درمانی را به طور دقیق ارائه دهند.

سرمایه‌گذاری
1404/09/01 - 11:48- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری نوکیا در حوزه هوش مصنوعی در آمریکا

نوکیا قصد دارد ۴ میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی در ایالات متحده سرمایه‌گذاری کند.

احتمال
1404/09/01 - 11:19- آمریکا

احتمال فروش تراشه‌های انویدیا به چین

ایالات متحده در حال بررسی فروش تراشه‌های H200 انویدیا به چین است.