about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

سرقت پول با پیامک

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ سرقت اطلاعات و پول از طریق حملات فیشینگ، یکی از راه‌های رایج برای مجرمان سایبری و بداندیش است؛ اما نوعی حمله از خانواده‌ی فیشینگ به نام «Smishing» -که به‌تازگی متداول شده- دولتمردان چین را با نگرانی‌هایی مواجه کرده است.
به‌تازگی برخی از هکرها با ارسال پیامک‌هایی جعلی به مشتریان بانک‌های چین، اطلاعات آن‌ها را سرقت می‌کنند. این پیامک‌ها به‌ظاهر از سوی بانک موردنظر مشتری فرستاده می‌شود. هنگام باز کردن پیامک‌های یادشده- در صورتی که کاربر متصل به اینترنت باشد- به وب‌گاهی جعلی هدایت می‌شود. این وب‌گاه، ظاهر وب‌گاه اصلی بانک را دارد و از کاربر درخواست می‌کند تا شماره‌حساب و رمز عبور خود را وارد کنند؛ در نتیجه هکر، اطلاعات و پول کاربر را سرقت می‌کند.
چنین حمله‌ای «Smishing» نام دارد که توسط شرکت امنیتی اینتل و مک‌‌آفی نام‌گذاری شده است. با توجه به امن نبودن سامانه‌ی جهانی ارتباطات تلفن همراه (GSM) هکرها به‌راحتی پیامک‌های جعلی را به تعداد بی‌شماری از کاربران می‌فرستند. یکی از آسیب‌پذیری‌های GSM، کرک شدن تمام رمزنگاری‌های مورداستفاده در این سامانه است.
حمله‌ی یادشده، این نکته را نشان می‌دهد کسانی که با بانک‌های چین در ارتباط هستند، باید مراقب دام مجرمان سایبری باشند.

 

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.