about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

شرکت سفارش آنلاین «PickPoint» روسیه از سرقت کالاهای کاربران خبر داد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سرویس ارائه سفارشات فروشگاه‌های آنلاین در روسیه که به‌تازگی قربانی حمله سایبری شده بود، در گزارش جدید خود از سرقت سفارشات کاربران خبر داد. 

در این حمله که 4 دسامبر رخ‌داد حدود 2732 پایانه آلوده‌شدند که شامل 49 هزار سفارش به ارزش 150 میلیون روبل بودند. از این میان 1000 سفارش سرقت شده است. 

نادیِژدا رامانووا، مدیر پیک پوینت اعلام کرد از وزارت کشور درخواست شده در خصوص این حادثه و سرقت محصولات پرونده تشکیل دهد.  

سِرگِی گالاوانوف، کارشناس آزمایشگاه کسپرسکی در این خصوص اعلام کرد معمولاً مهاجمان در چنین حملاتی با استفاده از آسیب‌پذیری‌ها یا ایمیل‌های فیشینگ به زیرساخت قربانی دسترسی پیدا می‌کنند. سپس با نفوذ به سیستم‌های هدف دستورات لازم را به دستگاه‌ها ارسال می‌کنند.

به گفته وی، پیش‌تر مهاجمان حملات مشابهی را با استفاده از بدافزار «Carbanak» علیه شماری از عابر بانک‌ها انجام داده و وجه موردنظر خود را از دستگاه‌ها سرقت کرده بودند. 

پیک پوینت سرویس ارائه سفارشات فروشگاه‌های آنلاین از طریق پایانه‌های دیجیتال پستی است که بنابر آمار اختصاصی خود شرکت، 80 درصد از سفارشات آنلاین خرده‌فروش‌ها در روسیه از طریق این سرویس ارائه می‌شود. 

پایانه‌های پیک پوینت مختص مرسولات با ابعاد کوچک فروشگاه‌های آنلاین بوده و کاربران می‌توانند سفارشات خود را از نزدیک‌ترین پایانه به محل اسکان خود دریافت کنند. 

منبع:

تازه ترین ها

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.

انویدیا،
1404/04/12 - 20:59- سایرفناوری ها

انویدیا، ارزشمندترین شرکت تاریخ جهان

انویدیا در آستانه تبدیل‌شدن به ارزشمندترین شرکت تاریخ جهان است.

محکومیت
1404/04/12 - 20:35- سایرفناوری ها

محکومیت گوگل در یک دعوای گروهی

گوگل در یک دعوای گروهی مربوط به داده‌های تلفن همراه، به پرداخت ۳۱۴ میلیون دلار جریمه محکوم شد.