about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

سازمان ورزشی و رسانه ای NBA از نشت و سرقت داده های شخصی و حساس طرفداران بسکتبال خبر داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ اتحادیه ملی بسکتبال یا همان ان بی آی از سرقت و نشت داده های شخصی برخی از طرفداران خبر داد.

ان بی ای یک سازمان رسانه ای و ورزشی جهانی است که 5 لیگ ورزشی حرفه ای از جمله NBA، WNBA، Basketball Africa League، NBA G League و NBA 2K League را مدیریت می کند. 

بازی های ان بی ای به صورت جهانی و در پیش از 125 کشور و منطقه دنیا پخش تلوزیونی می شود. (به بیش از 50 زبان دنیا)

ان بی ای در ایمیل های ارسالی خود به تعدادی از طرفداران ادعا کرده است که سیستم های آن مورد نفوذ قرار نگرفته اند اما با این حال، اطلاعات شخصی برخی از طرفداران آن به سرقت رفته است. 

به ادعای ان بی اِی، یک مهاجم توانسته به صورت غیر قانونی و از طریق یک ارائه دهنده خدمات ثالث به این سازمان ورزشی به نشانی های ایمیل و اسامی طرفداران دسترسی پیدا کند. 

ان بی ای به همراه متخصصین امنیت سایبری در تلاش هستند تا با انجام بررسی های لازم، مقیاس این رویداد را تخمین بزنند. 

به دلیل ماهیت حساس این داده های سرقت شده، احتمال حملات فیشینگ به افراد تحت الشعاع قرار گرفته بسیار بالاست!

منبع:

تازه ترین ها
تشدید
1404/07/08 - 17:34- آسیا

تشدید نظارت بر کلاهبرداری‌های سایبری در فیلیپین

وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات فیلیپین و مِتا با هدف تشدید نظارت بر کلاهبرداری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و اطلاعات نادرست آنلاین در این کشور با یکدیگر مشارکت کردند.

توسعه
1404/07/08 - 17:20- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی برای جراحی مغز

محققان دانشگاه هاروارد یک ابزار هوش مصنوعی را برای جراحی مغز توسعه دادند.

ثبت
1404/07/08 - 16:53- اروپا

ثبت بیش از 160 حمله سایبری در سوئیس

سوئیس در 6 ماه گذشته بیش از ۱۶۰ حمله سایبری را ثبت کرده که شایع‌ترین آنها حملات منع سرویس توزیع شده هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.