about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات کارکنان دانشگاه میشیگان

 به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان، حدود ۱۵۰ نفر از کارکنان دانشگاه میشیگان آمریکا در دام یک حمله فیشینگ افتاده و اطلاعات حساس خود را از دست دادند. این خبر در اطلاعیه‌ای از جانب بخش ایمنی و امنیت عمومی دانشگاه میشیگان منتشر شده است. ایمیلی جعلی توسط کلاه‌برداران به کارکنان دانشگاه میشیگان ارسال شد که این ایمیل‌ حاوی یک لینک بود. در این لینک‌ یک فرم غیررسمی و جعلی از جانب گوگل قرار داشت. در این فرم اطلاعاتی نظیر نام، تاریخ تولد و همچنین رمز عبور بخش کاربری در دانشگاه میشیگان از کاربران خواسته شده بود.
این ایمیل با عنوان «تائید اطلاعات خدمات مالی داخلی» برای کاربران ارسال شده بود و از کاربران می‌خواست تا نسبت به تائید اطلاعات شخصی خود اقدام کنند. این فرم داخلی گوگل، یک فرم جعلی بوده و اطلاعات کاربران را در اختیار مجرمان قرار می‌داد.
البته این اولین بار نیست که کارکنان دانشگاه میشیگان مورد حمله هکرها قرارگرفته‌اند و پیش از این نیز صفحه کاربری اعضای این دانشگاه در شبکه اجتماعی فیس بوک، هک شده بود.
کارشناسان امنیتی اعلام کردند که اقدامات لازم را در زمینه حذف فرم جعلی گوگل انجام داده‌اند. همچنین این کارشناسان از کاربران خواسته‌اند تا ایمیل‌های ناشناس را باز نکنند. در گذشته نیز هکرها در یک حمله هکری موفق شده بودند اطلاعات کاربری ۱۴۳۱ کارمند این دانشگاه را به سرقت برده و در فضای اینترنت پخش کنند. لازم به ذکر است که حملات به دانشگاه‌ها در آمریکا به صورت زنجیره‌ای در آمده است. پیش از این نیز دانشگاه‌هایی نظیر شیکاگو یا ویرجینیا توسط هکرها مورد حمله قرار گرفته بودند.

 

تازه ترین ها
تأکید
1404/09/05 - 10:51- آفریقا

تأکید کنیا بر محافظت از مدارس در برابر تهدیدات دیجیتال

کنیا خواستار محافظت از مدارس در برابر تهدیدات دیجیتالی و فیزیکی شد.

برگزاری
1404/09/05 - 10:39- آسیا

برگزاری کارگاه آموزشی سوءاستفاده از رسانه اجتماعی برای تبلیغ مواد مخدر در امارات

پلیس دبی کارگاه آموزشی پیشگیری از سوءاستفاده از رسانه‌های اجتماعی برای تبلیغ مواد مخدر را برگزار کرد.

پلیس
1404/09/05 - 10:35- آسیا

پلیس سنگاپور به شرکت‌های اپل و گوگل هشدار داد

پلیس سنگاپور به شرکت‌های اپل و گوگل دستور داد تا از جعل هویت سازمان‌های دولتی در پلتفرم‌های پیام‌رسان خود جلوگیری کنند.