about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات کاربران با بدافزار «SquirtDanger»

بدافزار مذکور با رویکرد سرقت اطلاعات طراحی شده است. این بدافزار گذر واژه های کاربر را سرقت می نماید و از فعالیت های قربانی عکس (Screenshots) تهیه می کند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از اس سی مگزین؛ این بدافزار گذرواژه هایی مانند کلمه عبور کیف پول الکترونیکی قربانی را سرقت می کند.

پژوهشگران واحد 42 شرکت امنیت سایبری پالو آلتو (Palo Alto) عنوان کردند که رویکرد این بدافزار فقط سرقت اطلاعات نیست بلکه قصد سرقت رمز عبور کیف الکترونیکی کاربران را برای به دست آوردن ارزهای دیجیتالی نیاز دارد که این موضوع نشان می دهد این بدافزار به دنبال سرقت پول نیز است.

طبق تحقیقات کارشناسان امنیتی شرکت پالو آلتو، بدافزار «SquirtDanger» که از خانواده بات نت ها است جزو گروه بدافزارهای «Swiss Army Knife» است. این بدافزار ها از طریق برنامه هایی که به صورت غیر قانونی و از منابع نامعتبر دانلود و نصب می شوند، وارد سیستم کاربر می شوند.

تاکنون نزدیک یک میلیون و 277 نمونه از این بدافزار ها در سرورهای مختلف کشف شده اند. از اهداف اصلی این بدافزار می توان فرانسه، هلند، گینه فرانسه و روسیه است.

این بدافزار مخرب می تواند فعالیت هایی چون: حذف کوکی های مرورگر، جمع آوری اطلاعات و همچنین فرآیند هایی مانند آپلود، حذف و اجرای فایل را نیز انجام دهد.

این برنامه مخرب به طور خودکار و اطلاعات کاربر را جمع آوری کرده و سپس به یک سرور راه دور ارسال می کند.

طبق بررسی های صورت گرفته بدافزار های خانواده «Swiss Army Knife» توسط هکرهای روس طراحی می شوند و این موضوع دور از ذهن نیست که این بدافزار جدید نیز توسط هکرهای روس طراحی شده باشد.

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.