about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

پلیس کلان شهر سئول روز سه شنبه یک گروه هکری کره شمالی را به هدف قرار دادن شرکت های کره جنوبی مرتبط با صنایع دفاعی و سرقت اطلاعات حساس درباره سیستم های تسلیحات ضد هوایی متهم کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، در یک بیانیه مطبوعاتی که تحقیقات مربوط به گروه هکری آندریل (Andariel) که با گروه بدنام لازاروس (Lazarus) ارتباط دارد فاش کرد، پلیس گفت که آنها سرورهای مورد استفاده این گروه را در کره جنوبی توقیف کردند، تلفن های همراه و لپ تاپ ها را بازرسی کردند و محل سکونت یک زن "خارجی" متهم به پولشویی درآمدهای ناشی از حملات باج افزاری را جستجو کردند.

این تحقیقات در کنار اف بی آی انجام شد.

به گفته مقامات دولتی، آندریل با دفتر اطلاعات کره شمالی، اداره کل شناسایی، که گروه لازاروس نیز در آن قرار دارد، مرتبط است.

این گروه در سال 2019 توسط وزارت خزانه داری ایالات متحده تحریم شد و گفت که این گروه به طور مداوم جرایم سایبری را برای درآمدزایی اجرا می کند و دولت و زیرساخت های کره جنوبی را برای جمع آوری اطلاعات و ایجاد بی نظمی هدف قرار می دهد.

به گفته بازرسان سئول، هکرها به طور خاص شرکت‌های دفاعی را هدف قرار داده و داده‌های فنی سیستم‌های ضد هوایی را می‌دزدند و همچنین حملاتی را علیه مؤسسات تحقیقاتی و شرکت‌های داروسازی انجام داده اند.

آنها تشخیص دادند که 1.2 ترابایت داده در حملات به سرقت رفته است و به شرکت های مربوطه اطلاع دادند که برخی از آنها از هدف قرار گرفتن آنها بی اطلاع بودند.

برخی دیگر با کشف یک رخنه با پلیس تماس گرفته بودند، در حالی که در برخی موارد خسارت به مقامات گزارش نشده است.

ظاهراً هکرها از یک شرکت کرایه سرور داخلی کره جنوبی به عنوان «پایه هک» با 83 اتصال از بخشی از مرکز شهر پیونگ یانگ که دفتر بین‌المللی مخابرات در آن مستقر است، استفاده کردند.

بازرسان باج های پرداخت شده در پلتفرم های ارزهای دیجیتال بایننس (Binance) و بیتهامب (Bithumb) را ردیابی کردند، از جمله حدود 76 هزار دلار که به حسابی در یک بانک چینی منتقل شده بود، جایی که وجوه در شعبه ای نزدیک به مرز با کره شمالی برداشت شد.

به طور جداگانه، بازرسان دریافتند که این گروه از سه قربانی باج افزار در کره جنوبی و خارج از کشور برای حدود 357 هزار دلار، بیت کوین اخاذی کرده است.

ماه گذشته، بریتانیا و کره جنوبی هشدار مشاوره مشترکی درباره حملات زنجیره تامین که توسط هکرهای کره شمالی انجام شده است، صادر کردند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/07/14 - 17:57- هوش مصنوعي

همکاری استراتژیک AMD و OpenAI جهت گسترش زیرساخت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های AMD و OpenAI امروز از توافق‌نامه‌ای برای تأمین 6 گیگاوات توان پردازشی جهت پشتیبانی از زیرساخت هوش مصنوعی نسل بعدی OpenAI با استفاده از چند نسل از پردازنده‌های گرافیکی AMD Instinct خبر دادند.

هوش
1404/07/14 - 17:54- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر ارتفاع امواج دریایی را پیش بینی می‌کند

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه یک مدل نوآورانه مبتنی بر یادگیری ماشین شده‌اند که می‌تواند ارتفاع موج شاخص را با دقتی بین ۹۳ تا ۹۷ درصد پیش‌بینی کند.

گوگل
1404/07/14 - 17:52- سایرفناوری ها

گوگل محدودسازی نصب برنامه از منابع غیررسمی در اندروید را تأیید کرد

گوگل مدعی است که این تغییرات جدید به ارتقای امنیت کاربران منجر خواهد شد.