about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات بانکی از طریق یک بدافزار

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ این روزها همه مردم حداقل یک کارت بانکی در اختیار دارند که خریدها و پرداخت های خود را با آن انجام می‌دهند. در اکثر کارت های موجود، اطلاعات دیجیتالی در نوار مغناطیسی (نوار مشکی رنگ پشت کارت) ذخیره شده و هنگام استفاده از دستگاه کارتخوان یا خودپرداز، خوانده می‌شوند.

 

حالا خبر می رسد هکرها موفق شده اند با توسعه یک بدافزار و نصب آن روی پایانه‌های خرید فروشگاه های زنجیره ای لباس «Buckle» در آمریکا، اطلاعات کارت های بانکی مشتریان را به سرقت ببرند. جالب است بدانید که بدافزار مذکور به مدت 6 ماه از ابتدای آبان سال گذشته تا پایان فروردین امسال بدون جلب توجه روی سیستم های فروشگاه ها حضور داشته است.

 

هکرها با خوانش کارت های مغناطیسی، اطلاعات حساب افراد را به سرقت می برند.

 

هکرها با استفاده از روش تازه و خوانش نوارهای مغناطیسی توسط بدافزار، اطلاعات حساب بانکی از قبیل نام صاحب حساب، شماره و تاریخ انقضای کارت را به دست آورده اند؛ اما هنوز معلوم نیست چند نفر قربانی این حمله سایبری شده و چرا سارقان هنوز از اطلاعات به دست آمده سوء استفاده نکرده اند.

 

ماجرای مورد اشاره مشکلات امنیتی کارت های مغناطیسی را یک بار دیگر به همگان ثابت کرد و نشان داد هکرها می توانند به راحتی و بدون شناسایی شدن، اطلاعات بانکی افراد را از طریق کارت های مذکور به دست آورند.

 

نکته بسیار مهم اینجاست که اکثر بانک های کشور ما نیز از همین فناوری در کارت های خود استفاده می کنند و تکنولوژی های ایمن تری مانند چیپ های ارتباطی و NFC هنوز در بانک های  ایرانی فراگیر نشده اند.

 

اتفاق اخیر می تواند زنگ خطری برای بانک‌ها و مؤسسات مالی در سراسر دنیا باشد و این سازمان ها باید سیستم های امنیتی و ارتباطی خود را بیش از پیش مورد تقویت و ارتقا قرار دهند.
 

 

 

 

تازه ترین ها
فرسودگی
1404/08/26 - 19:05- هوش مصنوعي

فرسودگی کارکنان در عصر هوش مصنوعی؛ خطری که مدیران نمی‌بینند

هوش مصنوعی درکنار تمام مزایایی که دارد، می‌تواند برخی عوارض جانبی نیز به همراه داشته باشد.

نصیحت
1404/08/26 - 18:59- هوش مصنوعي

نصیحت «مادرخوانده هوش مصنوعی» به جوانان: در جزئیات غرق نشوید!

وقتی بزرگ‌ترین نام‌های دنیای هوش مصنوعی درباره‌ی مسیر شغلی جوانان هشدار می‌دهند، یعنی روند فعلی اشتباهاتی دارد؛ اما این اشتباه دقیقاً چیست؟

آیا
1404/08/26 - 18:53- هوش مصنوعي

آیا ترجمه هوش مصنوعی بهتر از ترجمه انسانی است؟

آیا هوش مصنوعی مولد (Generative AI) می‌تواند جایگزین خدمات ترجمه انسانی شود؟