about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات از درون اسرائیل

یکی از کارمندان سابق شرکت «NSO Group» از این شرکت جاسوسی نموده و اطلاعات حساس مربوط به دولت اسرائیل را در دارک وب جهت فروش قرار داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت «NSO Group» در زمینه‌های تولید جاسوس افزار و برنامه های مخرب فعالیت داشته است به دولت نامشروع و مقامات اسرائیل برای ردیابی و نظارت روی هدف کمک می‌کرد.

واحد جرائم سایبری دفتر دادستان ایالتی اسرائیل (The Cyber Division of Israel's State Attorney's Office) این فرد 38 ساله را متهم شناخته و بازداشت کرده است.

در این راستا برای این فرد 38 ساله در تل‌آویو دادگاه تشکیل‌شده و کیفرخواست صادرشده است. اتهام اصلی وی به خطر انداختن امنیت ملی، سرقت اطلاعات کارمندان، جاسوسی و... است.

ظاهراً وی در نظر داشته اطلاعات سرقت شده را در دارک وب، به فروش برساند.

هنوز انگیزه اصلی این فرد از اتفاقات و جاسوسی‌های رخ‌داده به‌طور حتم مشخص نیست؛ اما از شواهد این‌گونه به نظر می‌رسد که انگیزه مالی پشت این جاسوسی‌ها است.

طبق شواهد موجود اطلاعات سرقت شده توسط این فرد بسیار مهم بوده و وی بدون اطلاع از اهمیت موضوع، این اطلاعات را برای فروش قرار داده است.

 

 

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.